[:ca]Esmorzar popular al celler Mas Blanch i Jové[:es]Desayuno popular en el celler Mas Blanch i Jové[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

[:ca]El celler Mas Blanch i Jové celebra el dia de L’Enoturisme Europeu aquest diumenge, dia 13 de novembre, oferint un esmorzar popular gratuït i obert a tothom, entre les 10 i les 11 hores del matí. També es podrà tastar el primer oli verd de Molí del Set, un oli verd, ecològic, elaborat en fred sense centrifugació i sense filtrar.

L’esmorzar se celebrarà entre tines plenes de vi en plena fermentació, ja que Mas Blanch i Jové va acabar divendres passat la verema, collint les últimes finques de garnatxa.

Durant més d’un mes, s’han collit a mà els 50.000 quilos de raïm procedents de les 16 hectàrees de vinya ecològica que té el celler. Unes vinyes d’altura, seques, pedregoses i de baixa producció que es troben al municipi de La Pobla de Cérvoles.

La collita d’enguany ha estat d’una molt bona qualitat, malgrat la sequera que ha provocat una disminució d’un 10% de quilos respecte de l’any anterior.[:es]La bodega Mas Blanch i Jové celebra el día del Enoturismo Europeo este domingo, día 13 de noviembre, ofreciendo un desayuno popular gratuito y abierto a todo el mundo, entre las 10 y las 11 horas de la mañana. También se podrá probar el primer aceite verde de Molino del Set, un aceite verde, ecológico, elaborado en frío sin centrifugación y sin filtrar.
 
El desayuno se celebrará entre tinas llenas de vino en plena fermentación, ya que Mas Blanch i Jové terminó el pasado viernes la vendimia, cosechando las últimas fincas de garnacha.

Durante más de un mes, se han cosechado a mano los 50.000 kilos de uva procedentes de las 16 hectáreas de viñedo ecológico que tiene la bodega. Unas viñedos de altura, secos, pedregosos y de baja producción que se encuentran en el municipio de La Pobla de Cérvoles.

La cosecha de este año ha sido de una muy buena calidad, a pesar de la sequía que ha provocado una disminución de un 10% de kilos respecto del año anterior.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats