La Nova Cabanya se suma a les nits de maridatge amb vins d’autor Mas Castell La Nova Cabanya se suma a las noches de maridaje con vinos de autor Mas Castell

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Nova Cabanya s’ha sumat a la celebració de nits de maridatge i el passat dijous 6 de novembre va reunir una trentena d’amics i clients en un sopar de tast amb vins d’autor de Mas Castell del Penedès. Amb l’Andreu Bosch dirigint l’equip de cuina i els Ramon Esteve (pare i fill) a la sala, la vetllada va comptar amb el comentaris de l’enòloga Marta Milà de Mas Castell i la col·laboració de Peixateries Ledesma, la distribuïdora Copima i la botiga especialitzada Tempora. Un tàrtar de tonyina amb reducció de Mòdena i pa de sèsam amb l’escumós Brut Nature d’aquest celler del Penedès va ser el tàndem amb el que es va obrir el menú. Destaca el coupage de chardonnay i xarel·lo d’aquest escumós molt “axampanyat” i equilibrat entre la fruita (pinya i pera) i els tocs de la cava (entre any i mig i dos anys).
El Pomell de Blancs, sense bóta, té una criança de tres mesos amb les seves mares, un procés que recorda alguns blancs francesos. Es va servir amb un mar i terra de carpaccio de peus de porc amb pinyols i cua d’escamarlà. Un calamar farcit de bolets es va maridar amb el Rosat de Llàgrima (Merlot 100%). Mentre que el turnedó de cua de vedella amb cremós de patata va compartir tast amb el Antistiana, un negre del 2005, criat amb roure hongarès (85% Merlot, 10% Cabernet Sauvignon i 5% Cabernet Franc).
Per postres: un plat de formatges catalans d’ovella, cabra i vaca es va maridar amb el Petrea Blanc, fermentat en bóta, molt estructurat i amb acidesa per la seva guarda. El vi de licor Lyric, un dolç 100% Merlot (entre un Porto i un Pedro Ximénez) va tancar la vetllada amb un pastisset de poma.La Nova Cabanya se ha sumado a la celebración de noches de maridaje y el pasado jueves 6 de noviembre reunió una treintena de amigos y clientes en una cena de cata con vinos de autor de Mas Castell del Penedès. Con Andreu Bosch dirigiendo el equipo de cocina y Ramon Esteve (padre e hijo) en la sala, la velada contó con los comentarios de la enóloga Marta Milà de Mas Castell y la colaboración de Pescaderías Ledesma, la distribuidora Copima y la tienda especializada Tempora. Un tartar de atún con reducción de Módena y pan de sésamo con el espumoso Brut Nature de esta bodega del Penedès fue el tándem con el que se abrió el menú. Destaca el coupage de chardonnay y xarel·lo de este espumoso muy “achampañado” y equilibrado entre la fruta (piña y pera) y los toques de la cava (entre año y medio y dos años).
El Pomell de Blancos, sin bota, tiene una crianza de tres meses con sus madres, un proceso que recuerda algunos blancos franceses. Se sirvió con un mar y tierra de carpaccio de pies de cerdo con piñones y cola de cigala. Un calamar relleno de setas se maridó con el Rosado de Llàgrima (Merlot 100%). Mientras que el turnedó de cola de ternera con cremoso de patata compartió cata con el Antistiana, un negro del 2005, criado con roble húngaro (85% Merlot, 10% Cabernet Sauvignon y 5% Cabernet Franco).
De postres: un plato de quesos catalanes de oveja, cabra y vaca se maridó con el Petrea Blanc, fermentado en bota, muy estructurado y con acidez por su guarda. El vino de licor Lyric, un dulce 100% Merlot (entre un Oporto y un Pedro Ximénez) cerró la velada con un pastelito de manzana.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats