Maridatge de Dinastia Vivanco amb cuina tradicional i de fusió a Neo ParcMaridaje de Dinastia Vivanco con cocina tradicional y de fusión en Neo Parc

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

“Dinastía Vivanco” va desembarcar el divendres, 13 de novembre, al programa de maridatges de Neo Parc; de la mà de Casa Badio, els vins del celler van formar part d’un sopar on els plats de fusió es van alternar amb els tradicionals. Alberto Ruiz va explicar el projecte de Museu, Fundació i Celler de la família Vivanco a Briones i va comentar tots els vins oferts.

El restaurador Jordi Cordero i el xef Antoni Rúbies van maridar el blanc de Vivanco amb “ajoblanco” amb coco i tataki de tonyina; el rosat amb caneló d’ànec amb taronja; el negre criança amb el calamar a l’antiga amb anís estellat; mentre que el filet d’ibèric amb bacó va acompanyar el reserva de la gamma Dinastía.

Per tancar la vetllada, el “4 Varietales”, de Colección Vivanco, va casar amb unes trufes de xocolata amb maduixes.“Dinastía Vivanco” desembarcó el viernes, 13 de noviembre, al programa de maridajes de Neo Parc; de la mano de Casa Badio, los vinos de la bodega formaron parte de una cena donde los platos de fusión se codearon con los tradicionales. Alberto Ruiz explicó el proyecto de Museo, Fundación y Bodega de la familia Vivanco en Briones y comentó todos los vinos ofrecidos.

El restaurador Jordi Cordero y el chef Antoni Rúbies maridaron el blanco de Vivanco con “ajoblanco” con coco y tataki de atún; el rosado con canelón de pato con naranja; el negro crianza con el calamar a la antigua con anís estellado; mientras que el filete de ibérico con bacon acompañó el reserva de la gama Dinastía.

Para cerrar la velada, el “4 Varietales”, de Colección Vivanco, casó con unas trufas de chocolate con fresas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats