La gastronomia de Lleida, al Festival de Jazz de Sant SebastiàLa gastronomía de Lleida, en el Festival de Jazz de San Sebastián

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els restauradors lleidatans Pepín Cuéllar i Sergi Miranda van oferir degustacions gastronòmiques de productes lleidatans coincidint amb la celebració del Festival de Jazz de Sant Sebastià. La vedella del Pirineu, la coca de recapte, els embotits de la Seu, la cassola de tros, les orelletes, els vins Costers del Segre i l’oli extra verge ha tingut el seu protagonisme en aquests tastets organitzats dins la promoció Catalunya & Jazzaldia, Lleida Gastronòmica.
Amb aquesta acció la Diputació de Lleida, amb els seus patronats de Turisme i de Promoció Econòmica, i l’Institut d’Estudis Ilerdencs han promocionat tota l’oferta turística, gastronòmica i cultural de les Terres de Lleida.
També hi ha hagut aquest dies presència lleidatana, amb 4 grups de jazz de Lleida: Antoni Tolmos Trio, Anfons Enjuanes Quartet, Pixie Dixie i Xavier Monge Trio. Los restauradors leridanos Pepín Cuéllar y Sergi Miranda ofrecieron degustaciones gastronómicas de productos leridanos coincidiendo con la celebración del Festival de Jazz de San Sebastián. La ternera del Pirineo, la coca de recapte, los embutidos de la Seu, la cassola de tros, las orelletes, los vinos Costers del Segre y el aceite extra virgen ha tenido su protagonismo en estas catas organizados dentro de la promoción Cataluña & Jazzaldia, Lleida Gastronómica.
Con esta acción la Diputación de Lleida, con sus patronatos de Turismo y de Promoción Económica, y el Instituto de Estudios Ilerdenses han promocionado toda la oferta turística, gastronómica y cultural de las Tierras de Lleida.
También ha habido este días presencia leridana, con 4 grupos de jazz de Lleida: Antoni Tolmos Elijo, Anfons Enjuanes Cuarteto, Pixie Dixie y Xavier Monge Elijo.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats