La gastronomia de Barbastre, amb la Mostra del SomontanoLa gastronomía de Barbastro, con la Muestra del Somontano

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Una vintena d’entitats i restaurants participaran, junt amb el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Somontano, en la Mostra Gastronòmica que s’iniciarà aquest dijous dia 5 d’agost a Barbastre, coincidint amb el Festival del Vino, i que no finalitzarà fins al proper diumenge, dia 8 d’agost.
Així, en la zona central del Camp dels Escolapis de Barbastre, es disposaran els cellers DO Somontano oferint el tast d’un parell de referències per celler com a màxim. Tot això, amb un espai diferenciat per als vins de gamma alta de la zona.
L’Asociació d’Hortolans i el Grup de Pastors, amb el ternasco d’Aragó, també són dues de les entitats col·laboradores en la mostra. Pel que fa als restaurants, finalment les jornades gastronòmiques comptaran amb degustacions dels restaurants de Barbastre Flor, La Viña de San Julián, El Portal del Somontano, Sabores de Entonces, Cafetería Cervecería Argensola, La Bodeguita, Pirineos, Iber Jabugo, Mesón Muro, La Brasería i La Feria. Els altres establiments de la comarca participants són Costa Oeste (La Puebla de Castro), Tres Caminos (El Grado), Casa Samper (Salas Altas), Hotel Restaurante Domus Fontana (Fonz), i Bodega del Somontano (El Grado).
També hi seran presents embotits i formatges de la zona com els Embotits Artesans Melsa (Graus, o les formatgeries de Radiquero o Sierra de Guara (Las Almunias de Rodellar).
Les postres es podran degustar dels taulells de les pastisseries locals Iris i Güerri. Els cafès Iniciativa Solidàrià tancaran la vetllada.Una veintena de entidades y restaurantes participarán, junto con el Consejo Regulador de la Denominación de Origen Somontano, en la Muestra Gastronómica que se iniciará este jueves día 5 de agosto a Barbastro, coincidiendo con el Festival del Vino, y que no finalizará hasta el próximo domingo, día 8 de agosto.
Así, en la zona central del Campo de los Escolapios de Barbastre, se dispondrán las bodegas DO Somontano ofreciendo la cata de un par de referencias por bodega como máximo. Todo esto, con un espacio diferenciado para los vinos de gama alta de la zona.
La Asociació d’Hortolans y el Grup de Pastors, con el ternasco de Aragón, también son dos de las entidades colaboradoras en la muestra. En cuanto a los restaurantes, finalmente las jornadas gastronómicas contarán con degustaciones de los restaurantes de Barbastro Flor, La Viña de San Julián, El Portal del Somontano, Sabores de Entonces, Cafetería Cervecería Argensola, La Bodeguita, Pirineos, Iber Jabugo, Mesón Muro, La Brasería y La Feria. Los otros establecimientos de la comarca participantes son Costa Oeste (La Puebla de Castro), Tres Caminos (El Grado), Casa Samper (Salas Altas), Hotel Restaurante Domus Fontana (Fonz), y Bodega del Somontano (El Grado).
También estarán presentes embutidos y quesos de la zona como los Embutidos Artesanos Bazo (Grados, o las queserías de Radiquero o Sierra de Guara (Las Almunias de Rodellar).
Los postres se podrán degustar de los tableros de las pastelerías locales Iris y Güerri. Los cafés Iniciativa Solidaria cerrarán la velada.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats