Albert Mòdol obre una nova etapa a la cuina del De & Tapas de CappontAlbert Mòdol obra una nueva etapa en la cocina del De & Tapas de Cappont

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El xef Albert Mòdol és la nova i jove aposta, només compta amb 21 anys, del De & Tapas de Cappont que regenta el dinàmic restaurador Juanjo Lara. Mòdol explica que vol renovar la carta de tardor “a la tornada de les vacances” i ja compta amb moltes idees “per fer-la més fresca i directa” amb la intenció de captar nous públics sense renunciar als fidels de l’establiment que valoren la cuina de mercat.
De moment, i per aprofitar l’estiu, Mòdol ofereix a partir de demà dimecres sopars a la fresca a la terrassa amb una desena de tapes a un preu de 18 euros, sempre que sigui per a taules completes. Aquesta proposta incorpora la divertida novetat dels còctels de benvinguda, mitja part i final. Al migdia incorpora noves presentacions i elaboracions del menú de 9,50 euros, així com del menú setmanal de 20 euros.El chef Albert Mòdol es la nueva y joven apuesta, sólo cuenta con 21 años, del De & Tapas de Cappont que regenta el dinámico restaurador Juanjo Lara. Mòdol explica que quiere renovar la carta de otoño “a la vuelta de las vacaciones” y ya cuenta con muchas ideas “para hacerla más fresca y directa” con la intención de captar nuevos públicos sin renunciar a los fieles del establecimiento que valoran la cocina de mercado.
De momento, y para aprovechar el verano, Mòdol ofrece a partir de mañana miércoles cenas a la fresca en la terraza con una decena de tapas a un precio de 18 euros, siempre que sea para mesas completas. Esta propuesta incorpora la divertida novedad de los cócteles de bienvenida, media parte y final. A mediodía incorpora nuevas presentaciones y elaboraciones del menú de 9,50 euros, así como del menú semanal de 20 euros.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats