[:ca]La família Danoy, hospitalitat i bon gust hoteler[:es]La familia Danoy, hospitalidad y buen gusto hostelero[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170713danoy

[:ca]Jean Michel Danoy, Marie Jaume i la seva filla Caroline Danoy són els propietaris del Grand Hotel du Golfe. Un establiment modern i acollidor, ple de detalls de bon gust que tot i ser original dels anys 60 va ser remodelat totalment el 2008. El resultat són 36 habitacions, totes amb vistes al mar de la Costa Vermella francesa, entre Argelès sur mer i Cotlliure. A més a més del restaurant gastronòmic, i el Centre Spa; l’establiment compta amb còctel bar, jardins, terrassa i piscina. Entre l’oferta complementària, destaquen els serveis de perruqueria i lloguer de bicicletes i embarcacions per fer excursions. També es poden adquirir productes locals i cosmètics a la botiga de l’hotel.

Centre Spa i tot tipus de comoditats

El Grand Hotel du Golfe destaca per tenir totes les comoditats i serveis d’un hotel de luxe, dins d’un segment de preu propi de les tres estrelles que sobradament defensa l’establiment. Així el Centre de Bellesa i Spa oferta tractaments facials, corporals o de peus; maquillatge, perruqueria; depilacions o manicura. A l’Spa es pot gaudir de les dutxes, el Hammam, jacuzzi i la piscina exterior. Es recomana consultar el complet catàleg de massatges i tractaments.

[:es]Jean Michel Danoy, Marie Jaume y su hija Caroline Danoy son los propietarios del Grand Hotel du Golfe. Un establecimiento moderno y acogedor, lleno de detalles de buen gusto que a pesar de ser original de los años 60 fue remodelado totalmente en 2008. El resultado son 36 habitaciones, todas con vistas al mar de la Costa Roja francesa, entre Argelès sur mer y Collioure. Además del restaurante gastronómico, y el Centro Spa; el establecimiento cuenta con cóctel bar, jardines, terraza y piscina. Entre la oferta complementaria, destacan los servicios de peluquería y alquiler de bicicletas y embarcaciones para hacer excursiones. También se pueden adquirir productos locales y cosméticos en la tienda del hotel.

Centro Spa y todo tipo de comodidades

El Grand Hotel du Golfe destaca por tener todas las comodidades y servicios de un hotel de lujo, dentro de un segmento de precio propio de las tres estrellas que sobradamente defensa del establecimiento. Así el Centro de Belleza y Spa oferta tratamientos faciales, corporales o de pies; maquillaje, peluquería; depilaciones o manicura. En el Spa se puede disfrutar de las duchas, el vapor, jacuzzi y la piscina exterior. Se recomienda consultar el completo catálogo de masajes y tratamientos.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats