[:ca]La Cuina Molecular tanca el curs de l’Aula Gastronòmica[:es]La Cocina Molecular cierra el curso del Aula Gastronómica[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

170706aula

[:ca]Lluís Bonillo va tancar el curs de la seva Aula Gastronòmica el dimecres i dijous de la setmana passada, dies 28 i 29 de juny, respectivament, amb dues sessions del Curs Cuina Molecular. L’èxit de la proposta va obligar al cuiner lleidatà, també professor a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, a fer dos torns d’aquest seminari en el qual els participants van poder degustar les diferents elaboracions que Bonillo va cuinar i servir a l’espai de barra taller de l’aula.

Entre els plats que Bonillo va explicar, figurava la Copa d’arròs i gamba –tal com Ferran Adrià la servia al restaurant El Bulli– o la Pizza fresca de síndria, mozzarella, bacó, aire d’alfàbrega i gelée d’oliva.

Altres elaboracions, sempre jugant amb diversitat de textures i tècniques, van ser el Caneló de pebrot i brandada o Lluç amb salsa verda, nyoquis d’espinacs i caviar de julivert.

En Lluís Bonillo regenta l’Aula Gastronòmica a la plaça Castella de Lleida, des de fa tres cursos. Un espai que, com professor de l’escola, convoca alguns dels seus alumnes –joves estudiants de formació professional– i públic en general de totes les edats –aficionats a la cuina o simplement interessats per la gastronomia– amb ganes de conèixer tècniques i cuines diferents.

Així, en Lluís, a més d’impartir els seus cursos, també convida altres professionals perquè expliquin les seves receptes i filosofies de cuina en diferents seminaris i demostracions a quatre mans.

 [:es]Lluís Bonillo cerró el curso de su Aula Gastronómica el miércoles y jueves de la semana pasada, días 28 y 29 de junio, respectivamente, con dos sesiones del Curso Cocina Molecular. El éxito de la propuesta obligó al cocinero leridano, también profesor en la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, a hacer dos turnos de este seminario en el que los participantes pudieron degustar las diferentes elaboraciones que Bonillo cocinó y sirvió en el espacio de barra taller del aula.

Entre los platos que Bonillo explicó, figuraba la Copa de arroz y gamba -tal como Ferran Adrià la servía en el restaurante El Bulli- o la Pizza fresca de sandía, mozzarella, bacon, aire de albahaca y gelée de oliva.
Otras elaboraciones, siempre jugando con diversidad de texturas y técnicas, fueron el Canelón de pimiento y brandada o Merluza en salsa verde, ñoquis de espinacas y caviar de perejil.

Lluís Bonillo regenta el Aula Gastronómica en la plaza Castilla de Lleida, desde hace tres cursos. Un espacio que, como profesor de la escuela, convoca algunos de sus alumnos -jóvenes estudiantes de formación profesional- y público en general de todas las edades -aficionados de la cocina o simplemente interesados ​​por la gastronomía- con ganas de conocer técnicas y cocinas diferentes.

Así, Lluís, además de impartir sus cursos, también invita otros profesionales para que expliquen sus recetas y filosofías de cocina en diferentes seminarios y demostraciones a cuatro manos.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats