[:ca]Verema Solidària en quatre cellers durant el mes de setembre[:es]Vendimia Solidaria en cuatro bodegas durante el mes de septiembre[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170706Verema

[:ca]El Celler Credo, 16 de setembre, i Raventós i Blanc, 17 de setembre, al Penedès, i Celler La vinyeta, 2 de setembre, i Celler Cooperatiu d’Espolla, 30 de setembre, a l’Empordà són els quatre cellers catalans que participen en la Verema Solidària que organitza l’associació Impulsa Fundraising, que lidera el projecte. Tothom qui col·labori amb un mínim de 35 euros a la campanya de micromecenatge podrà veremar a mà a un celler – o a més si vol -, participant així a l’elaboració del vi solidari corresponent.

La Verema Solidària es planteja com una acció col·lectiva festiva que permetrà a cellers i participants compartir el moment clau de la collita del vi, i fer que sigui eina de solidaritat. Els participants a les veremes solidàries colliran el raïm a mà, acompanyats per personal de cada celler, sommeliers i estudiants de sommelier, que els donaran instruccions clares i formatives de com s’ha de realitzar l’activitat. Seguirà una visita a la vinya, amb punts d’interès diversos segons els cellers, un dels quals serà la carpa de les entitats socials beneficiàries del crowdfunding. I per tancar la jornada hi haurà un dinar o sopar a la vinya (segons el celler) per a tots els assistents, i una estona de lleure aprenent secrets del món del vi amb enòlegs i sommeliers professionals a la sobretaula.

Les inscripcions es poden fer a www.veremasolidaria.cat, una pàgina específica connectada a Goteo.org que permet escollir celler i data, i modalitat de participació, on es detallen també les contrapartides. Es pot triar entre 7 opcions d’activitat a un celler, i una – la fila zero – de donació als projectes sense anar a vinya, com descrivim més avall. La campanya tindrà com a beneficiàries dues entitats socials que treballen per la integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual: la Fundació Astrid-21, de Girona, i la Fundació Mas Albornà, de Vilafranca del Penedès.[:es]La Bodega Credo, 16 de septiembre, y Raventós y Blanc, 17 de septiembre, en el Penedès, y Bodega La viñeta, 2 de septiembre, y Bodega Cooperativa de Espolla, 30 de septiembre, en el Empordà son las cuatro bodegas catalanas que participan en la Vendimia Solidaria que organiza la asociación Impulsa Fundraising, que lidera el proyecto. Todo el que colabore con un mínimo de 35 euros en la campaña de micromecenazgo podrá vendimiar a mano en una bodega -o además si quiere-, participando así en la elaboración del vino solidario correspondiente.

La Vendimia Solidaria se plantea como una acción colectiva festiva que permitirá a bodegas y participantes compartir el momento clave de la cosecha del vino, y hacer que sea herramienta de solidaridad. Los participantes en las vendimias solidarias cosecharán la uva a mano, acompañados por personal de cada bodega, sumilleres y estudiantes de sumiller, que les darán instrucciones claras y formativas de cómo debe realizarse la actividad. Seguirá una visita a la viña, con puntos de interés diversos según las bodegas, uno de los cuales será la carpa de las entidades sociales beneficiarias del crowdfunding. Y para cerrar la jornada habrá una comida o cena en la viña (según la bodega) para todos los asistentes, y un rato de ocio aprendiendo secretos del mundo del vino con enólogos y sumilleres profesionales en la sobremesa.

Las inscripciones se pueden hacer a www.veremasolidaria.cat, una página específica conectada a Goteo.org que permite escoger bodega y fecha, y modalidad de participación, donde se detallan también las contrapartidas. Se puede elegir entre 7 opciones de actividad a una bodega, y una – la fila cero – de donación a los proyectos sin ir a viña, como describimos más abajo. La campaña tendrá como beneficiarias dos entidades sociales que trabajan por la integración sociolaboral de personas con discapacidad intelectual: la Fundación Astrid-21, de Girona, y la Fundación Mas Albornà, de Vilafranca del Penedès.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats