L’Àmfora, menú turístic al Casc Antic de GironaL’Àmfora, menú turístico en el Casco Antiguo de Girona

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Casc Antic de Girona és ric en espais turístics on podem gaudir d’un bon menú del dia a preus populars i facilitar les escapades d’oci que ara anomenen “low cost”. L’Àmfora, també conegut com El Casal del Pernil –al carrer Força número, 15– n’és un exemple.
Les amanides de la casa, l’escalivada, el caragols amb salsa o els canalons són alguns dels primers plats. Entre els segons, mereix especial atenció la paella de peix (impressionant el sofregit) i la vedella amb rovellons. Per postres: iogurt, fruita del temps o crema catalana. Tot per 10 euros. El Casco Antiguo de Girona es rico en espacios turísticos donde podemos disfrutar de un buen menú del día a precios populares y facilitar las escapadas de ocio que ahora denominan “low cost”. L’Àmfora, también conocido como El Casal del Jamón –en la calle Força número, 15– es un ejemplo.
Las ensaladas de la casa, la escalivada, el caracoles con salsa o los canalones son algunos de los primeros platos. Entre los segundos, merece especial atención la paella de pescado (impresionante el sofrito) y la ternera con robellones. Por postres: yogur, fruta del tiempo o crema catalana. Todo por 10 euros.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats