Joves Cuiners amplia 3 anys l’edat màximaJoves Cuiners amplia 3 años la edad máxima

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La XXIIa Edició del Joves Cuiners Àngel Moncusí organitzat per Hostaleria de Lleida, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i All Cuiners comptarà amb amb dues novetats: per una banda, s’amplia l’edat dels participants fins als 28 anys, amb la intenció d’obrir el concurs a més nois i noies amb il·lusió.
La segona, és que el lliurament de premis d’aquesta edició tindrà lloc al River Cafè de Lleida (als Camps Elisis) on també hi haurà un sopar a peu dret per als assistents a l’acte.
El concurs gastronòmic se celebrarà el proper dilluns 25 d’octubre, a partir de les 10.30 hores a l’Escola d’Hoteleria.La XXIIa Edición del Joves Cuiners Àngel Moncusí organizado por Hostaleria de Lleida, la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida y All Cuiners contará con dos novedades: por un lado, se amplia la edad de los participantes hasta los 28 años, con la intención de abrir el concurso a más chicos y chicas con ilusión.
La segunda, es que la entrega de premios de esta edición tendrá lugar en el River Cafè de Lleida (en los Camps Elisis) donde también tendrá lugar una cena de pie para los asistentes al acto.
El concurso gastronómico se celebrará el próximo lunes 25 de octubre, a partir de las 10.30 horas en la Escuela de Hostelería.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats