Torna CervisiaLleida!Vuelve CervisiaLleida!

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

CervisiaLleida, “la fita de la cervesa”, celebra entre els dies 15 i 17 d’octubre la seva segona edició després de l’èxit de l’any passat amb moltes novetats com la reorganització de l’àrea de degustació. Els quatre espais que ofereixen una àmplia selecció de cerveses Mahou-San Miguel quedaran diferenciats de les àrees de cuina –que ocuparan prop d’un terç del pavelló 3 de la Fira de Lleida– on se serviran tastets de caragols, salsitxes tipus Frankfurt i mini hamburgueses, fideuà i altres delícies culinàries.
Un altra de les novetats destacades és la programació musical i ambiental que amenitzarà els vermuts, dinars, sopars i degustacions de CervisiaLleida. Els concursos i animació dels Esbojarrats Cervesers de Sac Espectacles, els concerts i actuacions de Pixie Dixie, Ilerband i Moniatos Solidaris; o l’espectacle “En clau Elvis” de J. Alriols & Midnight Travel Band completaran el programa. L’accés a Cervisia és gratuït així com els concerts i les actuacions programades. Les degustacions oscil·len entre 1 i 3 tiquets que es poden adquirir a taquilla o anticipadament (Fecoll 973 28 14 73) al preu de 3 euros l’abonament de 2 tiquets, 7 euros el de 5 tiquets i 12 euros el de 10 tiquets. Amb el de 12 euros s’obsequia els visitants amb una gerra de cervesa commemorativa de vidre.
L’any passat, prop de 15.000 persones van visitar aquest saló que organitza la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida amb el patrocini de San Miguel i la col·laboració de Fira de Lleida. La gran acceptació que va tenir el saló en 2009 ha encoratjat la Fecoll per ampliar la convocatòria a divendres de manera que CervisiaLleida es confirma com un esdeveniment gastronòmic que es consolida en el calendari.CervisiaLleida, “la fita de la cervesa”, celebra entre los días 15 y 17 de octubre su segunda edición después del éxito del año anterior con muchas novedades como la reorganización del área de degustación. Los cuatro espacios que ofrecen una amplia selección de cervezas Mahou-San Miguel quedaran diferenciados de las áreas de cocina –que ocuparan cerca de un tercio del pavellón 3 de la Fira de Lleida– donde se serviran catas de caracoles, salchichas tipus Frankfurt y mini hamburguesas, fideuá y otras delicias culinarias.
Otra de las novedades destacables es la programación musical y ambiental que amenizará los vermuts, comidas, cenas y degustaciones de CervisiaLleida. Los concursos y animación de los Esbojarrats Cervesers de Sac Espectacles, los conciertos y actuaciones de Pixie Dixie, Ilerband y Moniatos Solidaris; o el espectáculo “En clau Elvis” de J. Alriols & Midnight Travel Band completaran el programa. El acceso a Cervisia es gratuito así como los conciertos y las actuaciones programadas. Las degustaciones oscilan entre 1 y 3 tiquets que se pueden adquirir en taquilla o anticipadamente (Fecoll 973 28 14 73) al precio de 3 euros el abono de 2 tiquets, 7 euros el de 5 tiquets y 12 euros el de 10 tiquets. Con el de 12 euros se obsequia a los visitantes con una jarra de cerveza conmemorativa de vidrio.
El año pasado, cerca de 15.000 personas visitaron este salón que organiza la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida con el patrocinio de San Miguel y la colaboración de Fira de Lleida. La gran aceptación que tuvo el salón en 2009 ha animado la Fecoll para ampliar la convocatoria a viernes de modo que CervisiaLleida se confirma como un acontecimiento gastronómico que se consolida en el calendario.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats