Jordi Turmo de l’Escola d’Hoteleria de LleidaJordi Turmo de la Escuela de Hostelería de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’alumne de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, Jordi Vidal Turmo, guanya el concurs Millor entrepà de l’any 2009 amb la creació “A la brasa”, un entrepà elaborat amb pa focaccia d’oli d’oliva verge extra farcit amb ceba escabetxada, pollastre fumat a l’espígol, poma caramel·lizada i formatge Idiazábal fos. El concurs va tenir lloc el 4 de novembre a Barcelona, dins de les jornades professionals de Sandwichforum 09.
Els professors i la direcció del centre lleidatà van mostrar la seva satisfacció després de guanyar per segon any consecutiu aquest concurs.El alumno de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, Jordi Vidal Turmo, gana el concurso Mejor bocadillo del año 2009 con la creación “A la brasa”, un bocadillo elaborado con pan focaccia de aceite de oliva virgen extra relleno con cebolla escabechada, pollo fumado al espliego, manzana carameliizada y queso Idiazábal fuera. El concurso tuvo lugar el 4 de noviembre en Barcelona, dentro de las jornadas profesionales de Sandwichforum 09.
Los profesores y la dirección del centro leridano mostraron su satisfacción después de ganar por segundo año consecutivo este concurso.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats