Noguera Cuina dedica el Paissatge al Plat als boletsNoguera Cocina dedica el Paisaje al Plato a las setas

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Associació de restauradors Noguera Cuina ha volgut dedicar la seva segona edició de les Jornades Gastronòmiques “Del Paisatge a la Cuina” als bolets. Així, des d’aquest cap de setmana passat i fins el proper dia 29 de novembre es pot gaudir de la “Tardor de bolets” a la Noguera. En la primera edició (primavera del 2008), els cuiners de la Noguera van recrear al plat diferents paisatges de la comarca.
“Continuant amb la mateixa filosofia, enguany fem una mirada més concreta i localitzada en el temps i us proposem una passejada per la Noguera de la mà dels bolets.
Tenint en compte que els bolets són un dels elements identificatius de la nostra comarca i que són part consubstancial de la nostra tradició culinària, volem presentar-vos un conjunt de visions diverses sobre la cuina dels bolets”, explica Josep Antoni Sánchez, president de l’entitat.
Els establiments participants són Cal Pepito, Cal Xirricló i Espígol, de Balaguer; Cal Farré i El Dien, de Vallfogona de Balaguer; Casa Mercè, de Fontdepou; El Monestir de les Avellanes, d’Os de Balaguer; El Celler de l’Arnau, de Montsonís; La Solana, de Foradada; Lo Ponts, de Ponts; Rialb, de Gualter; i Roma de Cubells.La Asociación de restauradores Noguera Cocina ha querido dedicar su segunda edición de las Jornadas Gastronómicas “Del Paisaje a la Cocina” a las setas. Así, desde este fin de semana pasado y hasta el próximo día 29 de noviembre se puede disfrutar del “Otoño de setas” en la Noguera. En la primera edición (primavera del 2008), los cocineros de la Noguera recrearon al plato diferentes paisajes de la comarca.
“Continuando con la misma filosofía, este año hacemos una mirada más concreta y localizada en el tiempo y os proponemos un paseo por la Noguera de la mano de las setas.
Teniendo en cuenta que las setas son uno de los elementos identificativos de nuestra comarca y que son parte consustancial de nuestra tradición culinaria, queremos presentaros un conjunto de visiones diversas sobre la cocina de las setas”, explica Josep Antoni Sánchez, presidente de la entidad.
Los establecimientos participantes son Cal Pepito, Cal Xirricló y Espígol, de Balaguer; Cal Farré y El Dien, de Vallfogona de Balaguer; Casa Mercè, de Fontdepou; El Monestir de les Avellanes, de Os de Balaguer; El Celler de l’Arnau, de Montsonís; La Solana, de Foradada; Lo Ponts, de Ponts; Rialb, de Gualter; y Roma de Cubells.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats