[:ca]Ismael Cano guanya el Concurs de Cuina amb Tòfona[:es]Ismael Cano gana el Concurso de Cocina con Trufa[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170330ICano

[:ca]Ismael Cano, de la Venda del Sotón, a Esquedas, va ser el guanyador del I Concurs Internacional de Cuina amb Tòfona Negra que va cloure la tercera jornada de ‘Hecho en los Pirineos’, I Congrés de gastronomia i producte del Pirineus. El seu Arròs d’ànec fumat amb bolets i tòfona va ser el millor plat segons la decisió del jurat, presidit pel cuiner guipuscoà i destacat membre de Eurotoques, Ramón Roteta, amb els cuiners David Ayuso i José M. Turmo.

Frank Gómez (Almeria), propietari i cap de cuina de Foody Allen Japofusión, amb la seva Sablé d’anguila fumada amb consomé dashi de tòfona negra d’Osca; i Adrián García, del saragossà Atípic, amb Oca “curada” injectada amb suc de tòfona, terra d’olives negres, pell de iuba trufada, eriçons i carabiners fumats en palosanto, van ser els altres dos finalistes del concurs.[:es]Ismael Cano, de la Venta del Sotón, en Esquedas, fue el ganador del I Concurso Internacional de Cocina con Trufa Negra que cerró la tercera jornada de ‘Hecho en los Pirineos’, I Congreso de gastronomía y producto del Pirineo. Su Arroz de pato ahumado con setas y trufa fue el mejor plato según la decisión del jurado, presidido por el cocinero guipuzcoano y destacado miembro de Eurotoques, Ramón Roteta, con los cocineros David Ayuso y José M. Turmo.

Frank Gómez (Almería), propietario y jefe de cocina de Foody Allen Japofusión, con su Sablé de anguila ahumada con consomé dashi de trufa negra de Huesca; y Adrián García, del zaragozano Atípico, con Oca “curada” inyectada con jugo de trufa, tierra de aceitunas negras, piel de Iuba trufada, erizos y carabineros ahumados en palosanto, fueron los otros dos finalistas del concurso.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats