[:ca]II Jornada d’Ampolles Obertes, DO Costers del Segre[:es]II Jornada de Botellas Abiertas, DO Costers del Segre[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

[:ca]La DO Costers del Segre va organitzar, per segona vegada, una “Jornada d’Ampolles Obertes”, el dilluns, dia 4 de març. Durant la trobada es va oferir als prescriptors locals la possibilitat de tastar en primícia els vins que participaran en la pròxima edició de la Guía Peñín 2020; i van estar oberts per la seva avaluació per part dels responsables de l’esmentada guia.

Més de quaranta persones, entre restauradors, sommeliers, enòlegs i associacions de promoció de la cultura del vi de la província de Lleida es van aplegar a la seu de la DO Costers del Segre a la Caparrella per tastar vins procedents de 25 cellers. En total, es van poder tastar 102 referències, de les quals n’hi havia 52 de negres, 33 blancs, 7 rosats, 7 escumosos i 3 dolços.

Segons els organitzadors, “la jornada, té l’objectiu de donar a conèixer la gran qualitat dels vins de la DO i promoure la cultura enològica dins els restaurants locals”.[:es]La DO Costers del Segre organizó, por segunda vez, una “Jornada de Botellas Abiertas”, el lunes, día 4 de marzo. Durante el encuentro se ofreció a los prescriptores locales la posibilidad de probar en primicia los vinos que participarán en la próxima edición de la Guía Peñín 2020; y estuvieron abiertas para su evaluación por parte de los responsables de dicha guia.

Más de cuarenta personas, entre restauradores, sumilleres, enólogos y asociaciones de promoción de la cultura del vino de la provincia de Lleida se reunieron en la sede de la DO Costers del Segre en la Caparrella para probar vinos procedentes de 25 bodegas. En total, se pudieron probar 102 referencias, de las cuales había 52 de tintos, 33 blancos, 7 rosados, 7 espumosos y 3 dulces. Según los organizadores, “la jornada, tiene el objetivo de dar a conocer la gran calidad de los vinos de la DO y promover la cultura enológica dentro de los restaurantes locales”.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats