[:ca]14 participants, en el Joves Cuiners Àngel Moncusí[:es]14 participantes, en el Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

[:ca]Un total de catorze aspirants participaran en el 30 Joves Cuiners Àngel Moncusí, procedents de diferents restaurants i hotels de la província de Lleida, així com de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, col·laboradora, com cada any, amb Hostaleria de Lleida  i altres escoles, els 14 participants hauran de demostrar la seva creativitat i tècnica a la cuina.

La cita serà el proper dilluns, 11 de març, a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida. El concurs començarà a les 10.30h del matí. A partir de les 16.30h començarà la presentació dels seus plats davant del jurat. Els participants que treballen actualment a la cuina d’un restaurant o hotel són: Joan Castaño del Malena, Isaac Alonso d’El Celler del Segre, Isabel Sitjes de L’Antic Forn, Nicolae Brutaru del Monestir de Les Avellanes, Oscar Arànega del Bonum No Rules, Robert Canadell deAZ L’Estel de la Mercè, Josep Salvador del Ferreruela, Wilhelm Miralles de L’Estel de la Mercè, Kevin Figueres del Unplug, Jesús Gimena del Cràpula i Raúl Padilla del Aimia. [:es]Un total de catorce aspirantes participarán en el 30 Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí, procedentes de diferentes restaurantes y hoteles de la provincia de Lleida, así como de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, colaboradora, como cada año, con Hostelería de Lleida y otras escuelas, los 14 participantes deberán demostrar su creatividad y técnica en la cocina.

La cita será el próximo lunes, 11 de marzo, en la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida. El concurso comenzará a las 10.30h de la mañana. A partir de las 16.30h comenzará la presentación de sus platos ante el jurado. Los participantes que trabajan actualmente en la cocina de un restaurante u hotel son: Joan Castaño del Malena, Isaac Alonso del Celler del Segre, Isabel Sitjes de L’Antic Forn, Nicolae Brutaru del Monastir de Les Avellanes, Oscar Arànega del Bonum no Rules, Robert Canadell de l’Estel de la Mercè, José Salvador del Ferreruela, Wilhelm Miralles de l’Estel de la Mercè, Kevin Figueres del Unplug, Jesús Gimena del Crápula y Raúl Padilla del Aimia.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats