[:ca]Segon Congrés del Producte i la Gastronomia dels Pirineus, a Osca[:es]Segundo Congreso del Producto y la Gastronomía de los Pirineos, en Huesca[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

FOTO 2 Hermanos Torres

[:ca]Els aliments de muntanya protagonistes del 23 al 26 de març

El Congrés del producte i la gastronomia dels Pirineus torna a Osca en la seva segona edició, del 23 al 26 de març, amb una programació en què s’incideix en el valor dels aliments de muntanya i la gastronomia dels restaurants de la serralada.

El Congrés del producte i la gastronomia dels Pirineus torna a Osca en la seva segona edició, del 23 al 26 de març, amb una programació en què s’incideix en el valor dels aliments de muntanya i la gastronomia dels restaurants de la serralada. Però sense perdre l’essència que uneix la fira del cap de setmana, dissabte i diumenge, i el congrés pròpiament dit, dilluns i dimarts. 

El congrés, dirigit per TuHuesca, se centra en quatre eixos de treball: la Cuina de muntanya, la fruita i fruits de muntanya, el producte de proximitat i la creació d’una producció agroalimentària singular.

Els germans Torres, Javier i Sergio, del restaurant Cocina Hermanos Torres i el programa de Televisió Espanyola ‘Torres a la cuina’ seran els encarregats d’impartir la ponència inaugural, dilluns a les 10 hores.

Després s’analitzarà La cuina de muntanya que és el tema de la primera sessió congressual, ja el dilluns, 24, i restringit per a congressistes. Amb demostracions i mostra de restaurants ubicats en poblacions properes a estacions d’esquí, així com altres establiments llunyans a aquestes instal·lacions, però amb un gran flux de persones.

La cuina d’autoconsum serà un altre dels assumptes a debatre, on participaran, amb demostracions i mostres, els responsables de diferents restaurants que compten amb un model de negoci on la pròpia producció agroalimentària té una gran importància.

L’apartat de ponències es tancarà amb una mirada sobre l’actual gastronomia dels Pirineus centrals, amb diferents restaurants del territori.

 

 [:es]Los alimentos de montaña protagonistas del 23 al 26 de Marzo

El Congreso del producto y la gastronomía de los Pirineos vuelve a Huesca en su segunda edición, del 23 al 26 de marzo, con una programación en la que se incide en el valor de los alimentos de montaña y la gastronomía de los restaurantes de la serralada.

El Congreso del producto y la gastronomía de los Pirineos vuelve a Huesca en su segunda edición, del 23 al 26 de marzo, con una programación en la que se incide en el valor de los alimentos de montaña y la gastronomía de los restaurantes de la cordillera. Pero sin perder la esencia que une la feria del fin de semana, sábado y domingo, y el congreso propiamente dicho, lunes y martes.

El congreso, dirigido por TuHuesca, se centra en cuatro ejes de trabajo: la Cocina de montaña, la fruta y frutos de montaña, el producto de proximidad y la creación de una producción agroalimentaria singular. Los hermanos Torres, Javier y Sergio, del restaurante cocina Hermanos Torres y el programa de Televisión Española ‘Torres en la cocina’ serán los encargados de impartir la ponencia inaugural, el lunes a las 10 horas. Después analizará la cocina de montaña que es el tema de la primera sesión congresual, ya el lunes, 24, y restringido para congresistas.

Con demostraciones y muestra de restaurantes ubicados en poblaciones cercanas a estaciones de esquí, así como otros establecimientos lejanos a estas instalaciones, pero con un gran flujo de personas. La cocina de autoconsumo será otro de los asuntos a debatir, donde participarán, con demostraciones y muestras, los responsables de diferentes restaurantes que cuentan con un modelo de negocio donde la propia producción agroalimentaria tiene una gran importància. El apartado de ponencias se cerrará con una mirada sobre la actual gastronomía de los Pirineos centrales, con diferentes restaurantes del territorio.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats