Gastronomik 2.0 porta la comanda virtual fins CappontGastronomik 2.0 lleva el pedido virtual hasta Cappont

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Amb la intimitat que ens dóna una pantalla tàctil, pròpia de la xarxa i els xats nocturns, podem demanar nosaltres mateixos la comanda virtual del nostre àpat al nou restaurant Gastronomik 2.0 de Cappont (Riu Ebre, 39).
Gabriel Azores i Pere Català, assessorats per l’Enric Millà (Restaurant El Dien de Vallfogona de Balaguer), han portat fins a Lleida el que ells denominen la “gastronomia 2.0” una oferta interactiva en què el comensal pot escollir els plats que desitja sense haver d’esperar que un cambrer estigui per ell. Tot això amb una carta de cuina de mercat complerta, molt creativa on la presentació és cuidada fins al darrer detall. Els plats s’estructuren en snacks o entrants, primers segons i postres. Com si es tractés d’una compra per internet, afegim plats a la comanda: canelons d’ous ferrats amb xistorra, croquetes d’Idiazábal, rissoto, garrí amb reducció de mango, lluç… el vi o les postres.
Al final veiem la llista completa, amb el cost i el compte obert fins l’hora del cafè i els licors. Gastronomik 2.0 obre de dilluns a diumenge de 13.00 a 24.00 hores, per a reservar taula es pot trucar al telèfon 973 21 38 81.
Tapa gratuïta del dia
Les patates braves de la casa de tots els dijous; el gaspatxo amb cireres dels divendres; les croquetes de bacallà dels dissabtes; i el plat de pernil ibèric dels diumenges són les tapes gratuïtes amb què l’equip de Gastronomik 2.0 ens donarà la benvinguda mentre esperem la nostra comanda. Con la intimidad que nos da una pantalla táctil, propia de la red y los chats nocturnos, podemos pedir nosotros mismos el pedido virtual de nuestra comida al nuevo restaurante Gastronomik 2.0 de Cappont (Riu Ebre, 39).
Gabriel Azores y Pere Català, asesorados por Enric Millà (Restaurant El Dien de Vallfogona de Balaguer), han traído hasta Lleida lo que ellos denominan la “gastronomía 2.0” una oferta interactiva en que el comensal puede escoger los platos que desea sin tener que esperar que un camarero esté por él. Todo esto con una carta de cocina de mercado completa, muy creativa donde la presentación es cuidada hasta el último detalle. Los platos se estructuran en snacks o entrantes, primeros segundos y postres. Como si se tratara de una compra por internet, añadimos platos al pedido: canalones de huevos fritos con chistorra, croquetas de Idiazábal, rissoto, lechón con reducción de mango, merluza… el vino o los postres.
Al final vemos la lista completa, con el coste y la cuenta abierta hasta la hora del café y los licores. Gastronomik 2.0 abre de lunes a domingo de 13.00 a 24.00 horas, para reservar mesa se puede llamar al teléfono 973 21 38 81.
Tapa gratuita del día
Las patatas bravas de la casa de todos los jueves; el gazpacho con cerezas de los viernes; las croquetas de bacalao de los sábados; y el plato de jamón ibérico de los domingos son las tapas gratuitas con que el equipo de Gastronomik 2.0 nos dará la bienvenida mientras esperamos nuestro pedido.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats