Gastronomia catalana, espanyola i àrab a l’aniversari de l’Escola Oficial d’IdiomesGastronomia catalana, española y árabe en el aniversario de la Escuela Oficial de Idiomas

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La celebració del vintè aniversari de l’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida, que té lloc durant aquest curs 2006-2007, segueix apostant per la gastronomia amb la quinzena de les llengües catalana, espanyola i àrab. La quinzena d’aquests tres idiomes es va iniciar el 29 de gener i es perllongarà fins al 15 de febrer amb diferents activitats culturals i una mostra gastronòmica.
L’activitat consisteix en tenir la possibilitat de menjar, durant la quinzena de les llengües, uns menús elaborats expressament per tres restaurants lleidatans i que reflecteixen la cuina de cada país.
Així doncs, la cuina catalana es podrà asaborir al restaurant “La Fusta” de Pardinyes, la gastronomia espanyola s’oferirà a “Casa Júlia”, a Francesc Macià, i finalment, el menjar àrab es podrà degustar al restaurant “El Libanés” Xix Kebab de Cappont.
L’Escola ha englobat aquesta mostra gastronòmica dins de les activitats de caire cultural, facilitant que els lleidatans en general puguin participar de l’aniversari del centre.La celebración del vigésimo aniversario de la Escuela Oficial de Idiomas de Lleida, que tiene lugar durante este curso 2006-2007, sigue apostando por la gastronomía con la quincena de las lenguas catalana, española y árabe. La quincena de estos tres idiomas se inició el 29 de enero y se prolongará hasta el 15 de febrero con diferentes actividades culturales y una muestra gastronómica.
La actividad consiste en tener la posibilidad de comer, durante la quincena de las lenguas, unos menús elaborados expresamente por tres restaurantes leridanos y que reflejan la cocina de cada país.
Así pues, la cocina catalana se podrá degustar en el restaurante “La Fusta” de Pardinyes, la gastronomía española se ofrecerá en “Casa Júlia”, en Francesc Macià, y finalmente, la comida árabe se podrá degustar en el restaurante “El Libanés” Xix Kebab de Cappont.
La Escuela ha englobado esta muestra gastronómica dentro de las actividades de cariz cultural, facilitando que los leridanos en general puedan participar del aniversario del centro.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats