El Premi de la Cuina de la Fruita de Lleida a FiturEl Premio de la Cocina de la Fruta de Lleida en Fitur

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Turisme de Lleida va presentar, dimecres a Madrid, a la Fira Internacional del Turisme –Fitur– una nova edició del Premi Internacional Fruinària dotat amb 21.000 euros en premis (12.000 euros pel primer; 6.000 euros pel segon i 3.000 euros pel tercer).
La regidora de Turisme de Lleida, Montse Bergés; el gerent del patronat, Jordi Baulenas, i la tènica de promoció, Núria Rauret, van dirigir una presentació d’un concurs que busca internacionalizar-se per promocionar Lleida com a capital turística i de la fruita des de la seva cuina.
L’acte va comptar amb degustacions de tupina i esturió fumat amb poma i púding de fruites de Lleida, cuinades per José Vidales del restaurant El Oasis de Lleida, establiment que participa a la campanya promocional Fruinar.Turismo de Lleida presentó, el miércoles en Madrid, en la Feria Internacional del Turismo –Fitur– una nueva edición del Premio Internacional Fruinària dotado con 21.000 euros en premios (12.000 euros para el primero; 6.000 euros para el segundo y 3.000 euros para el tercero).
La regidora de Turismo de Lleida, Montse Bergés; el gerente del patronato, Jordi Baulenas, y la técnica de promoción, Núria Rauret, dirigieron una presentación de un concurso que busca internacionalizarse para promocionar Lleida como capital turística y de la fruta desde su cocina.
El acto contó con degustaciones de tupina y esturión fumado con manzana y puding de frutas de Lleida, cocinadas por José Vidales del restaurante El Oasis de Lleida, establecimiento que participa en la campaña promocional Fruinar.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats