Formatge de cabra Doña InésQueso de cabra Doña Inés

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El formatge de cabra extremeny Doña Inés és un lacti tipus “rulo de cabra” garantit pel seu procés d’elaboració artesanal i la utilització de llet pasteuritzada de cabra. La crosta que el cobreix també és natural. Una altra curiositat d’aquest formatge són els diferents sabors que obté en les seves preparacions: natural, amb pebre, amb pebre vermell, amb fines herbes o a la cendra.
Tot i que és un producte que es pot conservar durant setmanes refrigerat, el seu gust i condicions organolèptiques són òptims durant els primers cinc dies un cop obert.El queso de cabra extremeño Doña Inés es un lácteo tipo “rulo de cabra” garantizado por su proceso de elaboración artesanal y la utilización de leche pasteurizada de cabra. La costra que lo cubre también es natural. Otra curiosidad de este queso son los diferentes sabores que obtiene en sus preparaciones: natural, con pimienta, con pimienta roja, con finas hierbas o a la ceniza.
A pesar de que es un producto que se puede conservar durante semanas refrigerado, su gusto y condiciones organolépticas son óptimos durante los primeros cinco días una vez abierto.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats