Exhibició de cocteleria i cuina amb José Person i Jesús Gimena

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

231123_JosePerson_JesusGimena

Black Berry i L’Espurna protagonitzen un maridatge de combinats amb cuina creativa

José Person de la cocteleria Black Berry va maridar ahir al vespre, dia 23 de novembre, la cocteleria del Black Berry amb la cuina creativa de Jesús Gimena del restaurant L’Espurna en el marc del segon aniversari del restaurant lleidatà. Les connexions entre combinats i plats des del punt de vista cromàtic, país d’origen, característiques organolèptiques o conceptes comuns; van ser els eixos de les diferents aliances o simfonies gustatives.

El Roku cucumlet, elaborat amb ginebra Roku, amb cogombre i cordial de melissa, va casar cromàticament amb Ensaladilla verda de tardor, amb tangurro i encurtits casolans. Mentre que The Famous wey, fet amb Mezcal Unión, caparrini, humo licor. kalamansi i mandarina, va traslladar als assitents fins a Mèxic amb un deliciós Taco de porc mexicà amb guacamole i ceba morada.

Els tocs fumats de la Corvina a la brasa amb fonoll i aire de soja; es van adaptar al Penicilin, que Person va preparar amb els whiskies Dyc 15 i laphroaig 10, mel i gingebre. L’altre plat principal va ser Royal de senglar amb textures de blat de moro; que amb el panís com a fill conductor va casar amb un Chicha sour de Pisco, Chicha morada de panís, i Aguafaba de Casa Amella.

El final dolç va ser dues recreacions del músic, una líquida i una altra sòlida. Brandy Fundador Triple fusta, harveys cream i llet de fruits secs; amb Mel i mató del Cadí amb fruits secs i moscatell.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats