Esturió gratinat amb allioli de poma goldenEsturión gratinado con alioli de manzana golden

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients: 200g d’esturió, 40g de poma golden laminada. L’allioli 10cl d’ou líquid pasteuritzat, 1/2 all, 1g de sal, 20cl d’oli, 35g de poma vaporitzada.

Preparació: L’allioli: Matxaquem al morter l’all pelat amb una mica de sal. Quan formin una pasta, afegim l’ou i removem en cercle sense parar. Quan l’ou i l’all s’hagin amalgamat, afegirem oli a poc a poc, sense deixar de remenar, fins a obtenir una salsa molt densa. Hi afegim la poma vaporitzada i acabem de muntar l’allioli. L’esturió: Tallem un llom d’esturió i li treiem la pell remplaçant-la per la poma laminada, que farà de fons. Ho posem al forn durant 5 minuts, ho retirem i cobrim l’esturió amb l’allioli de poma golden. Ho posem al forn 5 minuts més i emplatem.

Recepta elaborada per:

Restaurant Oasis
Av. de les Garrrigues. Blocs “la Caixa”
Tel. 973 202 749. 25001 Lleida.
www.restauranteloasis.comIngredientes: 200g de esturión, 40g de manzana golden laminada. El alioli: 10cl de huevo líquido pasteurizado, 1/2 ajo, 1g de sal, 20cl de aceite, 35g de manzana evaporizada.

Preparación: El allioli: Machacamos en el mortero el ajo pelado con un poco de sal. Cuando forme una pasta, añadimos el huevo y removemos en círculo sin cesar. Cuando el huevo y el ajo se hayan amalgamado, añadiremos aceite despacio, sin dejar de remover, hasta obtener una salsa muy densa. Añadimos la manzana evaporizada y acabamos de montar el alioli. El esturión: Cortamos un lomo de esturión y le sacamos la piel reemplazándola por la manzana laminada, que hará de fondo. Lo ponemos al horno durante 5 minutos, lo retiramos y cubrimos el esturión con el alioli de manzana golden. Lo ponemos al horno 5 minutos más y emplatamos.

Receta elaborada por:

Restaurante Oasis
Av. de les Garrrigues. Blocs “la Caixa”
Tel. 973 202 749. 25001 Lleida.
www.restauranteloasis.com

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats