El Xup Xup Solidari vol superar enguany els 10 mil euros recaptats l’any passatEl Xup Xup Solidario quiere superar este año los 10 mil euros recaudados en 2013

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Les diferents societats gastronòmiques de Lleida, agrupades en Xup Xup Lleida societats gastronòmiques, convoquen una nova edició del Xup Xup Solidari pel pròxim 20 de novembre (dijous) amb el clar objectiu de superar la xifra de 10 mil euros recaptada l’any passat; una suma aconseguida gràcies a la participació de 270 comensals que van posar el seu gra de sorra en aquesta iniciativa benèfica. El Xup Xup 2014 ha estat presentat aquest matí a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, precisament el lloc on se celebrarà, pel Director de l’Escola, Gregori Canalias, que estava acompanyat de representants de les diferents societats gastronòmiques que, juntament amb la col·laboració de diferents empreses, faran possible la celebració d’aquest acte solidari en benefici de la Fundació Arrels Sant Ignasi que arriba enguany a la quarta edició.

Així doncs, la vetllada solidària del 20 de novembre s’encetarà amb la degustació de diferents aperitius de benvinguda elaborats per les societats gastronòmiques lleidatanes Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, Racó del Riu, Penya Sogall, Lo Tall i Solibernat Uns aperitius consistents en croquetes de bacallà, fideuà negra, minihamburguesa RR, xampinyó amb cansalada, tonyina marinada amb oli, cítrics i guacamole amb terra de fruites seques i assortiment d’aperitius. Tot seguit, a taula, es degustarà un menú elaborat per l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida consistent en Porrusalda de Bacallà, Tall de Porc farcit amb verduretes i bolets de temporada, Textures de fruita de Lleida i Cafè. El celler constarà de cervesa, vins i aigua mineral. Tot per 35 euros. En cas de no poder assistir-hi, s’ofereix la possibilitat de col·laborar a través de la Taula O fent donatius al comte de Catalunya Caixa 2013 0317 19 0200524354.

La quarta edició del Xup Xup Solidari, organitzat per Xup Xup Lleida Societats Gastronòmiques, compta amb la col·laboració de Bon Àrea, Castillo de Monesma, Como Pomona, Grup Mahou-San Miguel, Celler Lagravera, Lloguers Sarri, Missatges Gestió de Comunicació, PlusFresc, Cava Rabetllat i Vidal, SaidíFrut, Tarrazú, La Torxa i Veri.

Fundació Arrels Sant Ignasi
Els programes “arrels” tenen com a objectiu atendre les necessitats individuals de persones amb problemàtica d’exclusió social a Lleida i promoure un procés de canvi personal i creixent que els permeti assolir una bona integració social. Així, les persones sense llar, amb addiccions, amb carències greus… reben suport i acompanyament per sortir de la situació en què es troben.Las diferentes sociedades gastronómicas de Lleida, agrupadas en Xup Xup Lleida sociedades gastronómicas, convocan una nueva edición del Xup Xup Solidario para el próximo 20 de noviembre (jueves) con el claro objetivo de superar la cifra de 10 mil euros recaudada el año pasado; una suma conseguida gracias a la participación de 270 comensales que pusieron su grano de arena en esta iniciativa benéfica. El Xup Xup 2014 ha sido presentado esta mañana en la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, precisamente el lugar donde se celebrará, por el Director de la Escuela, Gregori Canalias, que estaba acompañado de representantes de las diferentes sociedades gastronómicas que, junto con la colaboración de diferentes empresas, harán posible la celebración de este acto solidario en beneficio de la Fundación Arrels Sant Ignasi que llega este año a su cuarta edición.

Así pues, la velada solidaria del 20 de noviembre se iniciará con la degustación de diferentes aperitivos de bienvenida elaborados por las sociedades gastronómicas leridanas Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, Racó del Riu, Penya Sogall, Lo Tall y Solibernat. Unos aperitivos consistentes en croquetas de bacalao, fideuá negra, minihamburguesas RR, champiñón con tocino, atún marinado con aceite, cítricos y guacamole con tierra de frutas secas y surtido de aperitivos. A continuación, en la mesa, se degustará un menú elaborado por la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida consistente en porrusalda de bacalao, corte de cerdo relleno con verduritas y setas de temporada, texturas de fruta de Lleida y Café. La bodega constará de cerveza, vinos y agua mineral. Todo por 35 euros. En caso de no poder asistir, se ofrece la posibilidad de colaborar a través de la Mesa O haciendo donativos a la cuenta de Catalunya Caixa 2013 0317 19 0200524354.

La cuarta edición del Xup Xup Solidario, organizado por Xup Xup Lleida Sociedades Gastronómicas, cuenta con la colaboración de Bon Área, Castillo de Monesma, Como Pomona, Grupo Mahou-San Miguel, Celler Lagravera, Lloguers Sarri, Missatges Gestió de Comunicació, PlusFresc, Cava Rabetllat y Vidal, SaidíFrut, Tarrazú, La Torxa y Veri.

Fundación Arrels Sant Ignasi
Los programas “arrels” tienen como objetivo atender las necesidades individuales de personas con problemática de exclusión social en Lleida y promover un proceso de cambio personal y creciente que les permita lograr una buena integración social. Así, las personas sin hogar, con adicciones, con carencias graves … reciben apoyo y acompañamiento para salir de la situación en que se encuentran.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats