La Seu Vella acull la primera Nit dels Vins Costers del Segre LleidaLa Seu Vella acoge la primera Noche de los Vinos Costers del Segre Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Denominació d’Origen Costers del Segre i la dinamitzadora gastronòmica Como Pomona organitzen el divendres vinent, dia 24 d’octubre, la primera Nit dels Vins Costers del Segre Lleida a la Seu Vella de la capital de Ponent. El monument lleidatà acollirà una nit plena de sorpreses amb la participació d’unes 150 persones entre bodeguers, autoritats, periodistes i aficionats que es congregaran al voltant dels vins de la denominació d’origen Costers del Segre, i serà un preàmbul de la Festa del Vi de Lleida que se celebra el dissabte i diumenge següent a la plaça de La Llotja.
El programa, que ha estat presentat aquest matí pel president del Consell Regulador Xavier Farré i el periodista i director de Como Pomona, Rafa Gimena, acompanyats pel director del Consorci de la Seu Vella, Josep Tort, s’obrirà amb la copa de benvinguda en un espai on els assistents podran degustar diferents vins dels cellers Costers del Segre.
Un cop a taula, l’organització ha dissenyat un menú temàtic del vi amb plats com el “Salmorejo” amb préssec al vi; Fals arròs d’espelta amb fruita blanca, tòfona i reducció de vi blanc; Truita de riu amb panadó desconstruït i panses impregnades al vi blanc; Mandonguilles de vedella i bolets de temporada estofades al vi negre; Pa amb oli xocolata, pera i melmelada de vi. L’oli Baró de Maials, Truchas del Segre, pasta la Cosa Nostra, Carn Sargaire i DOP Pera de Lleida, seran els productes convidats d’aquests plats.
L’actriu lleidatana, Txe Arana, serà la presentadora de la nit que també comptarà amb ambientació musical, regals i un programa de Lleida Televisió que enregistrarà tots els moments de la celebració. Els aficionats que es vulguin sumar a la festa poden reservar la seva assistència a la vetllada a www . comopomona .com a un preu de 60 euros.La Denominación de Origen Costers del Segre y la dinamizadora gastronómica Como Pomona organizan el próximo viernes, día 24 de octubre, la primera Noche de los Vinos Costers del Segre Lleida en la Seu Vella de la capital de Ponent. El monumento leridano acogerá una noche llena de sorpresas con la participación de unas 150 personas entre bodegueros, autoridades, periodistas y aficionados que se congregarán en torno a los vinos de la denominación de origen Costers del Segre, y será un preámbulo de la Fiesta del vino de Lleida que se celebra el sábado y domingo siguiente en la plaza de La Llotja.
El programa, que ha sido presentado esta mañana por el presidente del Consejo Regulador Xavier Farré y el periodista y director de Como Pomona, Rafa Gimena, acompañados por el director del Consorcio de la Seu Vella, Josep Tort, se abrirá con la copa de bienvenida en un espacio donde los asistentes podrán degustar diferentes vinos de las bodegas Costers del Segre.
Una vez en la mesa, la organización ha diseñado un menú temático del vino con platos como Salmorejo con melocotón al vino; Falso arroz de espelta con fruta blanca, trufa y reducción de vino blanco; Trucha con panaderia deconstruida y pasas impregnadas al vino blanco; Albóndigas de ternera y setas de temporada estofadas al vino tinto; Pan con aceite chocolate, pera y mermelada de vino. El aceite Baró de Maials, Truchas del Segre, pasta la Cosa Nostra, Carn Sargaire y DOP Pera de Lleida, serán serán los productos invitados.
La actriz leridana, Txe Arana, será la presentadora de la noche que también contará con ambientación musical, regalos y un programa de Lleida Televisió que registrará todos los momentos de la celebración. Los aficionados que se quieran sumar a la fiesta pueden reservar su asistencia a la velada en www . comopomona .com a un precio de 60 euros.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats