El Xup Xup Solidari recapta més de 10 mil euros per ArrelsEl Xup Xup Solidario recauda más de 10 mil euros para Arrels

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

La quarta edició del Xup Xup Solidari, que es va celebrar ahir al vespre, va superar la recaptació de 10 mil euros prevista inicialment, ja que als més de 280 comensals inscrits es van afegir les aportacions solidàries que es van fer a través de la Taula 0 destinada a aquelles persones que no podien assistir al sopar benèfic. El preu del sopar era de 35 euros. Èxit, per tant, de la convocatòria feta per Xup Xup Lleida societats gastronòmiques que agrupa les societats Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, Racó del Riu, Penya Sogall, Lo Tall i Solibernat; i la mateixa Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida que va acollir la trobada.

La vetllada solidària va començar a les 21h a l’Escola d’Hoteleria amb la degustació de diferents aperitius de benvinguda elaborats per les societats gastronòmiques lleidatanes que integraven la iniciativa. Uns aperitius consistents en croquetes de bacallà, fideuà negra, minihamburguesa RR, xampinyó amb cansalada, tonyina marinada amb oli, cítrics i guacamole amb terra de fruites seques i assortiment d’aperitius. Tot seguit, a taula, es va degustar un menú elaborat per l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida consistent en Porrusalda de Bacallà, Tall de Porc farcit amb verduretes i bolets de temporada, Textures de fruita de Lleida i Cafè. El celler constà de cervesa, vins i aigua mineral.

La quarta edició del Xup Xup Solidari, organitzat per Xup Xup Lleida Societats Gastronòmiques, va comptar amb la col·laboració de Bon Àrea, Castillo de Monesma, Como Pomona, Grup Mahou-San Miguel, Celler Lagravera, Lloguers Sarri, Missatges Gestió de Comunicació, PlusFresc, Cava Rabetllat i Vidal, SaidíFrut, Tarrazú, La Torxa i Veri.

Fundació Arrels Sant Ignasi

Els programes “arrels” tenen com a objectiu atendre les necessitats individuals de persones amb problemàtica d’exclusió social a Lleida i promoure un procés de canvi personal i creixent que els permeti assolir una bona integració social. Així, les persones sense llar, amb addiccions, amb carències greus… reben suport i acompanyament per sortir de la situació en què es troben.La cuarta edición del Xup Xup Solidario que se celebró ayer por la noche superó la recaudación de 10 mil euros prevista inicialmente, ya que a los más de 280 comensales inscritos se añadieron las aportaciones solidarias que se hicieron a través de la Mesa 0 destinada a aquellas personas que no pudieron asistir a la cena benéfica. El precio de la cena era de 35 euros. Éxito, por tanto, de la convocatoria hecha por Xup Xup Lleida sociedades gastronómicas que agrupa las sociedades Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, Racó del Riu, Penya Sogall, Lo Tall i Solibernat; y la misma Escuela de Hoteleria y Turismo de Lleida que acogió el encuentro.

La velada solidaria empezó a las 21h en la Escuela de Hotelería con la degustación de diferentes aperitivos de bienvenida elaborados por las sociedades gastronómicas leridanas que integran la iniciativa. Aperitivos como croquetas de bacalao, fideuá negra, minihamburguesa RR, champiñon con panceta, atún marinado con aceite, cítricos y guacamole con tierra de frutas secas y surtido de aperitivos. Después, ya en la mesa, se degustó un menú elaborado por la Escuela de Hotelería y Turismo de Lleida que consistía en Porrusalda de Bacalao, Redondo de Cerdo relleno de verduritas y setas de temporada, Texturas de fruta de Lleida y Café.

La cuarta edición del Xup Xup Solidario, organizado por Xup Xup Lleida Sociedades Gastronómicas, contó con la colaboración de Bon Àrea, Castillo de Monesma, Como Pomona, Grupo Mahou-San Miguel, Celler Lagravera, Lloguers Sarri, Missatges Gestió de Comunicació, PlusFresc, Cava Rabetllat y Vidal, SaidíFrut, Tarrazú, La Torxa y Veri.

Fundación Arrels Sant Ignasi

Los programas “arrels” tienen como objectivo atender las necesidades individuales de personas con problemas de exclusión social en Lleida y promover un proceso de cambio personal que les permita alcanzar una buena integración social. Así, las personas sin hogar, con adicciones, con carencias graves… reciben apoyo y compañía para salir de la situación en que se encuentran.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats