El Xup Xup Solidari 2021 recapta 9.000 euros per Arrels Sant Ignasi

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

IMG_6634

Les societats gastronòmiques i l’ESCHOTUR Lleida han distribuït 300 lots per aquesta acció solidària

Les societats gastronòmiques de Lleida, Amics del Bacallà, Cauet del Segrià, GastroBacus, Lo Tall i Sogall -representades per Àngel Pedra i Francesc Mayós; juntament amb l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR Lleida), amb la presència de la seva directora Neus Brenuy, han realitzat avui dimarts, dia 18 de gener, el lliurament simbòlic a la Fundació Arrels Sant Ignasi dels 9.000 euros que han recaptat amb el Xup Xup Solidari 2021 i que ha estat recollit per la directora de la fundació lleidatana, Rosa Majoral.

En total s’han distribuït tres-cents lots de productes gastronòmics solidaris, entre els quals hi havia un panettone artesà elaborat pels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR). El lot incloïa, a més, torró i mel Alemany; cafè Batalla; embotit de Bon Àrea de Guissona; una porció de formatge de la marca Cadí; una ampolla de vi dels cellers Castillo de Monesma, Lagravera o Raimat; macedònia i préssec en almívar de Fruits de Ponent; oli de Juncosa de Les Garrigues; dues cerveses Magna de Mahou San Miguel; així com altres productes facilitats per Plusfresc, Como Pomona, Lloguers Sarri, Missatges, Sanui Fruits i la Torxa, que també han col·laborat en aquesta edició. El preu del lot era de 30 euros.

Aquesta acció amb finalitats benèfiques a favor de la Fundació Arrels Sant Ignasi es va endegar en format de sopar solidari fa dotze anys i, en aquesta edició 2021 a causa de la pandèmia de la Covid-19, s’ha celebrat com al 2020 quan es va reconvertir la iniciativa en una venda de tres-cents lots solidaris per poder mantenir així la col·laboració amb l’esmentada fundació, centrada a atendre les necessitats individuals de persones amb problemàtica d’exclusió social. Àngel Pedra, portaveu de les societats gastronòmiques que impulsen l’activitat ha reiterat l’agraïment a totes les empreses col·laboradores del tradicional sopar per mantenir les seves aportacions de producte per aquest lot solidari.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats