El Oasis aposta pel cafè “sostenible” de MarcillaEl Oasis apuesta por el café “sostenible” de Marcilla

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El restaurant El Oasis de Lleida ha estat el primer establiment d’Espanya en servir el cafè sostenible “Good Origin” de la marca Marcilla, segons va informar ahir l’empresa cafetera en una presentació que ha comptat amb la presència de la tinent d’alcalde i regidora de Comerç, Mercats i Consum, Dolors Arderiu; el responsable de Good Origin, Felix Fernández i la restauradora lleidatada, Carmen Vidales.
El cafè sostenible, introduït a Lleida per la distribuïdora Disfran, ve definit per tres certificacions fonamentals: el respecte al medi ambient durant el seu conreu i elaboració, un preu just per al productor i una qualitat òptima envers al consumidor.
Good Origin està 100% certificat per UTZ Certified, una organització global no governamental que dirigeix un programa de certificació de cafè sostenible basat en pilars econòmics, socials i mediambientals. Des d’UTZ Certified s’ajuda que els grangers cuidin als seus treballadors, famílies i l’ambient en què viuen i treballen.
Des del punt de vista social, així s’asseguren serveis com l’accés dels treballadors i les seves famílies a la sanitat, l’aigua i a un habitatge en condicions; a més els treballadors són formats i els seus drets laborals estan protegits. L’ONG també certifica que els nens d’aquestes comunitats tenen accés a educació.
Pel que fa al Medi Ambient, la certificadora garanteix que el adobs i productes agroquímics són usats de forma controlada; l’ús de l’aigua i energia està minimitzat ; i es reduïx la pol·lució mediambiental.El restaurante El Oasis de Lleida ha sido el primer establecimiento de España en servir el café sostenible “Good Origin” de la marca Marcilla, según informó ayer la empresa cafetera en una presentación que ha contado con la presencia de la teniente de alcalde y regidora de Comercio, Mercados y Consumo, Dolors Arderiu; el responsable de Good Origin, Felix Fernández y la restauradora leridana, Carmen Vidales.
El café sostenible, introducido en Lleida por la distribuidora Disfran, viene definido por tres certificaciones fundamentales: el respeto al medio ambiente durante su cultivo y elaboración, un precio justo para el productor y una calidad óptima hacia al consumidor.
Good Origin está 100% certificado por UTZ Certified, una organización global no gubernamental que dirige un programa de certificación de café sostenible basado en pilares económicos, sociales y medioambientales. Desde UTZ Certified se ayuda que los granjeros cuiden a sus trabajadores, familias y el ambiente en que viven y trabajan.
Desde el punto de vista social, así se aseguran servicios como el acceso de los trabajadores y sus familias a la sanidad, el agua y a una vivienda en condiciones; además los trabajadores son formados y sus derechos laborales están protegidos. El ONG también certifica que los niños de estas comunidades tienen acceso a educación.
En cuanto al Medio ambiente, la certificadora garantiza que los abonos y productos agroquímicos son usados de forma controlada; el uso del agua y energía está minimizado ; y se reduce la polución medioambiental.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats