El Saló Internacional del Club de Gourmets salta cap a IFEMAEl Salón Internacional del Club de Gourmets salta a IFEMA

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

IFEMA i el Grup Gourmets han arribat a un acord pel qual el Saló Internacional del Club de Gourmets tindrà lloc en els recintes de la Fira de Madrid a partir de l’any 2009.
El Saló Internacional del Club de Gourmets convocarà d’aquesta manera la seva XXIII edició entre els dies 30 de març i 2 d’abril de 2009 als nous pavellons 12 i 14 de la Fira de Madrid,fet que suposarà dotar aquesta prestigiosa convocatòria amb l’espai suficient per afrontar el seu creixement, amb unes instal·lacions i amb uns serveis d’acord amb la posició de liderat que ostenta. L’abril de 2008 el Saló de Gourmets va rebre 70.808 visitants professionals i va acollir 1.243 expositors.
L’ampliació dels recintes d’IFEMA, gràcies a la finalització durant el 2008 dels dos nous pavellons 12 i 14 que situen en 200.000m2 la superfície coberta d’exposició, ha permès la incorporació d’aquest nou saló al seu programa, que ve a reforçar la seva posició europea com a espai de referència en el sector firal.
En la signatura del conveni van intervenir el President del Comitè Executiu d’IFEMA, Luis Eduardo Cortés; el Director General d’IFEMA, Fermín Lucas; el President del Grup Gourmets, Francisco López Canis; el Director General del Grup Gourmets, Francisco López López-Bago, i el Conseller del Grup Gourmets Fernando Jover Ibarra.IFEMA y el Grup Gourmets han llegado a un acuerdo por el cual el Salón Internacional del Club de Gourmets tendrá lugar en los recintos de la Feria de Madrid a partir del año 2009.
El Salón Internacional del Club de Gourmets convocará de este modo su XXIII edición entre los días 30 de marzo y 2 de abril de 2009 a los nuevos pabellones 12 y 14 de la Feria de Madrid, hecho que supondrá dotar esta prestigiosa convocatoria con el espacio suficiente para afrontar su crecimiento, con unas instalaciones y con unos servicios de acuerdo con la posición de liderato que ostenta. El abril de 2008 el Salón de Gourmets recibió 70.808 visitantes profesionales y acogió 1.243 expositores.
La ampliación de los recintos de IFEMA, gracias a la finalización durante el 2008 de los dos nuevos pabellones 12 y 14 que sitúan en 200.000m2 la superficie cubierta de exposición, ha permitido la incorporación de este nuevo salón a su programa, que viene a reforzar su posición europea como espacio de referencia en el sector ferial.
En la firma del convenio intervinieron el Presidente del Comité Ejecutivo de IFEMA, Luis Eduardo Cortés; el Director General de IFEMA, Fermín Lucas; el Presidente del Grup Gourmets, Francisco López Canis; el Director General del Grup Gourmets, Francisco López López-Bago, y el Consejero del Grup Gourmets Fernando Jover Ibarra.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats