Tallers de cuinaTalleres de cocina

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Petits Gourmets és un programa de tallers de cuina d’aproximació al món de la cuina en el marc de venda del producte fresc i de temporada per excel·lència, adreçat a les escoles de primària inscrites en el programa Educació a l’Abast de l’Ime. Amb un format distès, els tallers introduiran els infants al món de la nutrició fent-los partícips de valors essencials com la salut. A més, faran més entenedors conceptes complexos com ara la gastronomia, la cuina i l’elaboració i transformació dels productes.
Amb aquesta activitat, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i l’Institut Municipal de Comerç Mercats i Consum obriran la col·laboració aquest curs 2008 / 2009. El programa contempla tres tallers diferents –tots ells dissenyats i impartits per professors i alumnes de l’Escola.
Amb el taller “El porquet trencaclosques”, els nens
descobriran que el porc camina amb els “pernils”. En aquesta activitat els infants podran veure l’especejament d’un porc i conèixer com s’aprofita cadascuna de les parts de l’animal. “Pares: això no m’agrada!” és el títol d’una altra activitat que busca que els nens empatitzin amb els productes saludables i s’eduquin en formes alimentàries més enllà del gust. “Avui no hi ha foc!” introduirà els infants en el món de la gastronomia i l’elaboració de forma pràctica. Mitjançant diferents procediments aprendran a elaborar l’esmorzar, el berenar, amanides… Pequeños Gourmets es un programa de talleres de cocina de aproximación al mundo de la cocina en el marco de venta del producto fresco y de temporada por excelencia, dirigido en las escuelas de primaria inscritas en lo programa Educación al alcance del Ime. Con un formato distendido, los talleres introducirán los niños en el mundo de la nutrición haciéndolos partícipes de valores esenciales como la salud. Además, harán más entendedores conceptos complejos como por ejemplo la gastronomía, la cocina y la elaboración y transformación de los productos.
Con esta actividad, la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida y el Instituto Municipal de Comercio, Mercados y Consumo abrirán la colaboración este curso 2008 / 2009. El programa contempla tres talleres diferentes –todos ellos diseñados e impartidos por profesores y alumnos de la Escuela.
Con el taller “El porquet trencaclosques”, los niños descubrirán que el cerdo anda con los “jamones”. En esta actividad los niños podrán ver el despiece de un cerdo y conocer como se aprovecha cada una de las partes del animal. “Padres: esto no me gusta!” es el título de otra actividad que busca que los niños empaticen con los productos saludables y se eduquen en formas alimentarias más allá del gusto. “Hoy no hay fuego!” introducirá los niños en el mundo de la gastronomía y la elaboración de forma práctica. Mediante diferentes procedimientos aprenderán a elaborar el almuerzo, la merienda, ensaladas…

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats