El maridatge 7 Vins 7 paisatges s’estrena amb 150 comensalsEl maridaje 7 vinos 7 paisajes se estrena con 150 comensales

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un total de 150 persones van participar el diumenge 20 d’octubre, al dinar de Maridatge 7 Vins 7 Paisatges amb el que es va donar per finalitzada la Festa del Vi de Lleida. Fins a 15 cellers de la Ruta del vi de Lleida – Costers del Segre (vuit a la copa de benvinguda i sobretaula, més altres set vins madirats amb set degustacions de cuina) van participar en l’esdeveniment gastronòmic organitzat per la consultoria gastronòmica Como Pomona, al palau de La Llotja.
El maridatge, amb un vi de cadascuna de les subzones de la DO Costers del Segre va fer un passeig per la riquesa paisatgística i enoturística de Lleida que contempla territoris tan diferenciats entre sí com són el Segrià (celler Lagravera d’Alfarràs), Artesa de Segre (Costers de Sió de Balaguer), Pallars Jussà (Vila Corona de Vilamitjana), Valls del Riu Corb (Cercavins de Verdú), Raimat (Raimat de Lleida), Garrigues (Tomas Cusiné del Vilosell) o l’Urgell (Castell del Remei de Penelles).
Altres cellers com Analec, Cérvoles, Clos Pons, Mas Blanch i Jové, Matallonga, l’Olivera, Vall de Baldomar i Vinya Els Vilars van estar presents en la copa de benvinguda i a sobretaula. Pel que fa al menú elaborat pel xef de La Llotja, Toni Alonso: amanida de pop i patata amb verduretes i olivada, maridada amb Lo Virol Blanc del Celler Cercavins; l’arròs cremós de ceps amb formatge amb el recentment premiat Castell de Raimat Chardonnay; el tàrtar de vedella Carn Sargaire amb mantega de porradell i passatge d’espècies amb el Tu Rai 2011 de Vila Corona; farcellet de bacallà amb broqueta de bolets acompanyat del Siós Les Creus 2010 de Costers del Sió; i costelles de vedella cuinades a baixa temperatura lacades amb pinya i el mateix suc del rostit amb l’Oda negre de Castell del Remei. Les postres: tastets de formatges de Tros de Sort amb textures de ceba, codony i nous maridats amb el Molta Ónra 2010 de Lagravera; i per acabar, roques de xocolata 70% amb sal amb el Geol de Tomàs Cusiné.Un total de 150 personas participaron el domingo 20 de octubre en la comida de Maridaje 7 Vinos 7 Paisajes con la que se dio por finalizada la Fiesta del Vino de Lleida. Hasta 15 bodegas de la Ruta del Vino de Lleida -Costers del Segre (ocho en la copa de bienvenida y sobremesa, más otros siete vinos maridados con siete degustaciones de cocina) participaron en el evento gastronómico organizado por la consultoría gastronómica Como Pomona, en el palacio de La Llotja.
El maridaje, con un vino de cada una de las subzonas de la DO Costers del Segre, dio un paseo por la riqueza paisajística y enoturística de Lleida que contempla territorios tan diferenciados entre sí como son el Segrià (bodega Lagravera de Alfarràs), Artesa de Segre (Costers de Sió de Balaguer ), Pallars Jussà (Villa Corona de Vilamitjana ), Valles del Río Corb (Cercavins de Verdú), Raimat (Raimat de Lleida), Garrigues (Tomas Cusiné de El Vilosell ) o el Urgell (Castell del Remei de Penelles).
Otras bodegas como Analec, Cérvoles, Clos Pons, Mas Blanch i Jové, Matallonga, L’Olivera, Vall de Baldomar y Viña Els Vilars estuvieron presentes en la copa de bienvenida y sobremesa. En cuanto al menú elaborado por el chef de La Llotja,Toni Alonso: ensalada de pulpo y patata con verduras y olivada, maridada con Lo Virol Blanco de la Bodega Cercavins; el arroz cremoso de setas con queso con el recientemente premiado Castell de Raimat Chardonnay, el tártaro de ternera Carn Sargaire con mantequilla de cebollino y pasaje de especias con el Tu Rai 2011 de Vila Corona; bacalao con brocheta de setas acompañado del Siós Les Creus 2010 de Costers del Sió, y costillas de ternera cocinadas a baja temperatura lacadas con piña y el mismo jugo del asado con el Oda negro de Castell del Remei. Los postres: degustaciones de quesos de Tros de Sort con texturas de cebolla, membrillo y nueces maridados con el Molta Ónra 2010 de Lagravera, y para terminar, rocas de chocolate 70% con sal con el Geol de Tomás Cusiné.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats