El lleidatà Jaume Gaspà, al “Nariz de Oro”El leridano Jaume Gaspà, al “Nariz de Oro”

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Jaume Gaspà, del restaurant Lo Pont de Ponts, participa avui a la semifinal catalana del conegut concurs “Nariz de Oro”. 60 sommeliers de Catalunya es donen cita a Barcelona (Hotel Silken Diagonal Barcelona) per competir durant tota la jornada.
Així s’enfrontaran a més de 40 vins i destil·lats per intentar aconseguir una plaça a la Final Nacional. Paral·lelament, se celebrarà, al mateix hotel, La Nariz de Oro Experimenta, una fira vitivinícola i gastronòmica que obrirà portes al públic a partir de les 13.00 hores. Jaime Gaspà, del restaurante Lo Puente de Ponts, participa hoy en la semifinal catalana del conocido concurso “Nariz de Oro”. 60 sumilleres de Cataluña se dan cita en Barcelona (Hotel Silken Diagonal Barcelona) para competir durante toda la jornada.
Así se enfrentarán a más de 40 vinos y destilados para intentar conseguir una plaza en la Final Nacional. Paralelamente, se celebrará, en el mismo hotel, La Nariz de Oro Experimenta, una feria vitivinícola y gastronómica que abrirá puertas al público a partir de las 13.00 horas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats