El iogurt d’ovella de Fonz arriba a LleidaEl iogurt de oveja de Fonz llega a Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Una empresa de Fonz (província d’Osca) està introdunt a la restauració lleidatana el iogurt d’ovella, una especialitat cremosa i d’un sabor diferenciat que el fa ideal tant per postres com per condimentar amanides, cremes o altres tipus de guarnicions
Lactium Fonz SL comercialitza iogurt i formatge d’ovella sota la marca Val de Cinca i durant les darreres setmanes ha començat a arribar a diferents restauradors de Lleida. Aquest iogurt està elaborat a base de llet pasteuritzada d’ovella i ferments lactis vius com el lactobacillus bulgaricus o l’streptococcus themophilus.
Segons explica l’elaborador, “la utilització de llet d’ovella permet obtenir un iogurt cremós, sense l’addició de llet en pols, sòlids lactis i altres aditius, habituals als iogurts industrials”.
Aquesta elaboració es presentava en envasos de 125 grams, 675 grams i ara també s’ha començat a envasar en formats d’un quilogram.
Pel que fa al formatge Val de Cinca, destaca la seva textura de carn homogènia amb un gust suau amb molta personalitat i persistència mitjana a la boca.
El formatge només es comercialitza en peces de 650 a 750 grams.Una empresa de Fonz (provincia de Huesca) está introduciendo en la restauración leridana el yogur de oveja, una especialidad cremosa y de un sabor diferenciado que lo hace ideal tanto para postres como para condimentar ensaladas, cremas u otros tipos de guarniciones
Lactium Fonz SL comercializa yogur y queso de oveja bajo la marca Valle de Cinca y durante las últimas semanas ha empezado a llegar a diferentes restauradores de Lleida. Este yogur está elaborado en base de leche pasteurizada de oveja y fermentos lácteos vivos como el lactobacillus bulgaricus o el streptococcus themophilus.
Según explica el elaborador, “la utilización de leche de oveja permite obtener un yogur cremoso, sin la adición de leche en polvo, sólidos lácteos y otros aditivos, habituales en los yogures industriales”.
Esta elaboración se presentaba en envases de 125 gramos, 675 gramos y ahora también se ha empezado a envasar en formatos de un kilogramo.
En cuanto al queso Valle de Cinca, destaca su textura de carne homogénea con un gusto suave con mucha personalidad y persistencia mediana a la boca.
El queso sólo se comercializa en piezas de 650 a 750 gramos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats