El Gremi sorteja 25 coques de recapte durant un anyEl Gremio sortea 25 cocas de recapte durante un año

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

El Gremi de Forners de les Terres de Lleida ha endegat una campanya per dinamitzar el consum de coques de recapte durant l’estiu aprofitant que, precisament, és en aquesta època de l’any quan augmenta la venda d’aquest producte a les nostres comarques. La campanya va ser presentada el passat divendres, 11 de juliol, pel president del Gremi a Lleida, Manel Llaràs, acompanyat pel tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Rafael Peris.
Durant aquesta campanya tots els clients que comprin una coca de recapte en un dels 30 forns que s’han adherit a la iniciativa (de Lleida, Vilaller i la Vall de Boí) rebran una butlleta pel sorteig d’un premi consistent en 25 coques de recapte gratis durant un any, a partir de l’octubre vinent. El sorteig tindrà lloc durant la segona quinzena de setembre.
Les coques es venen amb la nova caixa que inclou la marca Coca de Recapte de les Terres de Lleida i el hashtag #NoEsCapSecret.

El Gremio de Panaderos de las Tierras de Lleida ha puesto en marcha una campaña para dinamizar el consumo de cocas durante el verano aprovechando que, precisamente, es en esta época del año cuando aumenta la venta de este producto en nuestras comarcas. La campaña fue presentada el pasado viernes, 11 de julio, por el presidente del Gremio en Lleida, Manel Llaràs, acompañado por el teniente de alcalde y concejal de Promoción Económica, Rafael Peris.
Durante esta campaña todos los clientes que compren una coca de recapte en uno de los 30 establecimientos que se han adherido a la iniciativa (de Lleida, Vilaller y la Vall de Boí) recibirán un boleto para el sorteo de un premio consistente en 25 cocas de recapte gratis durante un año, a partir del próximo octubre. El sorteo tendrá lugar durante la segunda quincena de septiembre.
Las cocas se venden con la nueva caja que incluye la marca Coca de Recapte de las Tierras de Lleida y el hashtag # NoEsCapSecret.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats