Rebels de Batea, de la DO Terra Alta, el primer dels 7 Magnífics del grup TorresRebels de Batea, de la DO Terra Alta, el primero de los 7 Magnífics del grupo Torres

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Rebels de Batea (DO Terra Alta) és el primer vi del projecte 7 Magnífics amb el què Bodegas Torres vol promocionar els vins fidels a l’origen amb una gamma de vins de set denominacions catalanes diferents.
Els Rebels de Batea, blanc i negre, tenen la garnatxa de la Terra Alta com a signe d’identitat més marcat. En la varietat blanca, 100% garnatxa, la sedositat de les guies li dóna elegància i un punt gastronòmic molt interessant per només beure o menjar i beure. El Rebels de Batea negre –amb garnatxa, syrah i samsó– evolucionava bé en ampolla quan es va presentar a la Barcelona Torres Experience. Juntament amb la fruita destaca la mineralitat agradable. Una altra curiositat “marquetiniana” dels 7 Magnífics és que, tot i estar elaborats i distribuïts pel grup català, no comptarà amb el seu nom a les etiquetes.
El Barcelona Torres Experience, celebrat el darrer cap de setmana de juny al jardí del Palau Robert de Barcelona en un ambient festiu i familiar, va reunir a més d’un miler de persones interessades a descobrir i degustar els més de 60 vins i destil·lats que Cellers Torres ha posat a la disposició dels amants del vi.
“Tots els vins que Torres elabora a Catalunya, en altres regions vinícoles espanyoles, a Xile i a Califòrnia, brandis, així com els destil·lats i begudes d’importació de gamma Premium que la companyia distribueix a Espanya, van estar els protagonistes de la segona edició d’aquest gran tasting room a l’aire lliure, sent els vins més demandats els del Priorat, Terra Alta i Xile”, va explicar el grup en la nota de valoració.
Les diferents activitats i tallers d’enologia i maridatge, cocteleria i experiències a cegues, programades al llarg del cap de setmana, van tenir també un excel·lent acolliment, esgotant-se totes les localitats. Diverses activitats d’animació, com a espectacles de màgia i música de DJ en directe, van servir per amenitzar les tardes caloroses.
La segona edició del Barcelona Torres Experience ha comptat amb la col·laboració dels cafès Illy, la pastisseria artesana Strata, la tenda de formatges Xerigots i la tenda de peix i marisc online Gran Blau.Rebels de Batea (DO Terra Alta) es el primer vino del proyecto 7 Magnífics con el que Bodegas Torres quiere promocionar los vinos fieles al origen con una gama de vinos de siete denominaciones catalanas diferentes.
Los Rebels de Batea, blanco y negro, tienen la garnacha de la Terra Alta como signo de identidad más marcado. En la variedad blanca, 100% garnacha, la sedosidad de las guías le da elegancia y un punto gastronómico muy interesante para sólo beber o comer y beber. El Rebels de Batea negro -con garnacha, syrah y cariñena- evolucionaba bien en botella cuando se presentó en la Barcelona Torres Experience. Junto con la fruta destaca la mineralidad agradable. Otra curiosidad “marketiniana” de los 7 Magnífics es que, a pesar de estar elaborados y distribuidos por el grupo catalán, no contará con su nombre en las etiquetas.
El Barcelona Torres Experience, celebrado el último fin de semana de junio en el jardín del Palau Robert de Barcelona en un ambiente festivo y familiar, reunió a más de un millar de personas interesadas en descubrir y degustar los más de 60 vinos y destilados que Bodegas Torres ha puesto a disposición de los amantes del vino.
“Todos los vinos que Torres elabora en Cataluña, en otras regiones vinícolas españolas, en Chile y en California, brandies, así como los destilados y bebidas de importación de gama Premium que la compañía distribuye en España, fueron los protagonistas de la segunda edición de este gran tasting room al aire libre, siendo los vinos más demandados los del Priorat, Terra Alta y Chile “, explicó el grupo en la nota de valoración.
Las diferentes actividades y talleres de enología y maridaje, coctelería y experiencias a ciegas, programadas a lo largo del fin de semana, tuvieron también un excelente acogida, agotándose todas las localidades. Diversas actividades de animación, como espectáculos de magia y música de DJ en directo, sirvieron para amenizar las tardes calurosas.
La segunda edición del Barcelona Torres Experience ha contado con la colaboración de los cafés Illy, la pastelería artesana Strata, la tienda de quesos suero y la tienda de pescado y marisco online Gran Blau.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats