El DAR tanca la Fira de Balaguer amb un sopar d’aliments de qualitatEl DAR cierra la Feria de Balaguer con una cena de alimentos de calidad

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya (DAR) va organitzar el dilluns, dia 30 d’abril, un sopar amb productes agroalimentaris de qualitat durant la Fira de Balaguer. El DAR també ha ofert, durant els dies 28, 29 i 30 d’abril, degustacions de direfents productes de Lleida com són la mel, l’oli de la Denominació d’Origen (DOP) de les Garrigues o el vi Costers del Segre. Totes les degustacions van tenir lloc a l’espai de l’Alimentació Natural i Artesana del Nou Pavelló.

Per la seva part, els restauradors de la Cuina de la Mel també van organitzar diferents degustacions.El Departamento de Agricultura, Alimentación y Acción Rural de la Generalitat de Cataluña (DAR) organizó el lunes, día 30 de abril, una cena con productos agroalimentarios de calidad durante la Feria de Balaguer. El DAR también ha ofrecido, durante los días 28, 29 y 30 de abril, degustaciones de diferentes productos de Lleida como son la miel, el aceite de la Denominación de Origen (DOP) de Les Garrigues o el vino Costers del Segre. Todas las degustaciones tuvieron lugar en el espacio de la Alimentación Natural y Artesana del Nuevo Pabellón.

Por su parte, los restauradores de la Cocina de la Miel también organizaron diferentes degustaciones.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats