El DAR organitza tastets de mel, oli i vi de LleidaEl DAR organiza catas de miel, aceite y vino de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya oferirà, durant la Fira de Balaguer –els dies 28, 29 i 30 d’abril– degustacions de direfents productes agroalimentaris de qualitat de Lleida com són la mel, l’Oli de la Denominació d’Origen (DOP) de les Garrigues o el vi Costers del Segre. Totes les degustacions tindran lloc a l’espai de l’Alimentació Natural i Artesana del Nou Pavelló.
El dissabte, dia 28 d’abril, serà Antonio Gómez i Pajuelo qui dirigira dos Tastets de Mels. El diumenge, membres del Panell Oficial de Tast d’Olis de Catalunya oferiran un tast d’Oli de la DOP Les Garrigues, mentre que el dilluns es tastaran els vins de Costers del Segre. El Departamento de Agricultura, Alimentación y Acción Rural de la Generalitat de Cataluña ofrecerá, durante la Feria de Balaguer –los días 28, 29 y 30 de abril– degustaciones de diferentes productos agroalimentarios de calidad de Lleida como son la miel, el Aceite de la Denominación de Origen (DOP) de Les Garrigues o el vino Costers del Segre. Todas las degustaciones tendrán lugar en el espacio de la Alimentación Natural y Artesana del Nuevo Pabellón.
El sábado, día 28 de abril, será Antonio Gómez y Pajuelo quién dirigiera dos Catas de Mieles. El domingo, miembros del Panel Oficial de Cata de Aceites de Cataluña ofrecerán una cata de Aceite de la DOP Les Garrigues, mientras que el lunes se probarán los vinos de Costers del Segre.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats