Degustacions de Cuina de la Mel a la fira de BalaguerDegustaciones de Cocina de la Miel en la feria de Balaguer

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La campanya promocional gastronòmica de la Cuina de la Mel del Montsec estarà present a la Fira de Balaguer entre els dies 28 d’abril i 1 de maig, amb estand propi, segons han informat representants d’aquest grup de restauradors. Cinc restaurats adherits a la campanya dinamitzaran l’espai oferint diferents tastets de plats de la Cuina de la Mel, aquesta acció es realitza aprofitant la presència dels productors de mel i les sessions de tast d’aquest producte que hi celebraran.
Les primeres degustacions es faran la tarda de dissabte de la mà del Restaurant Casa Roca, de Sant Martí de Barcedana, que oferirà pastís de mató amb mel; del Restaurant La Solana, de Foradada, que servirà esponjós de mel amb cítrics; i del Restaurant del Llac, de Cellers, que prepararà broquetes de garronets de porc amb mel i confitura de poma. El Restaurant Casa Mercè, de Fontdepou, pendrà el relleu la tarda del diumenge, dia 29 d’abril, amb tastets d’arengades amb vinagreta de mel. En darrer lloc, el dilluns a la tarda, el Restaurant Monestir de les Avellanes, d’Os de Balaguer, tancarà aquest programa de degustacions amb cullereta de salmó marinat amb mel i sèsam.
Representants dels establiments participants al projecte Cuina de la Mel van recollir, el passat dijous 19 d’abril, el Premi Alimara que reconeix l’encert d’aquesta promoció turístico-gastronòmica. La campanya de promoció de la gastronomia del Montsec ha estat guardonada en la categoria d’empreses de restauració i càtering dins de l´àmbit empresarial.
Els Premis Alimara estan organitzats pel Grup CETT, conjuntament amb el Saló Internacional del Turisme a Catalunya, i reconeixen l´esforç i la qualitat del material de promoció turística, tant de les institucions públiques com de les empreses de Catalunya.
El lliurament de la 23a edició del premi va tenir lloc durant la Nit dels Alimara, a l´Hotel Alimara.La campaña promocional gastronómica de la Cocina de la Miel del Montsec estará presente a la Feria de Balaguer entre los días 28 de abril y 1 de mayo, con estand propio, según han informado representantes de este grupo de restauradores. Cinco restaurantes adheridos a la campaña dinamizarán el espacio ofreciendo diferentes catas de platos de la Cocina de la Miel, esta acción se realiza aprovechando la presencia de los productores de miel y las sesiones de cata de este producto que celebrarán.
Las primeras degustaciones se harán la tarde de sábado de la mano del Restaurante Casa Roca, de Sant Martí de Barcedana, que ofrecerá pastel de requesón con miel; del Restaurante La Solana, de Foradada, que servirá esponjoso de miel con cítricos; y del Restaurant del Llac, de Cellers, que preparará brochetas de garrones de cerdo con miel y confitura de manzana. El Restaurante Casa Mercè, de Fontdepou, tomará el relevo la tarde del domingo, día 29 de abril, con catas de sardinas con vinagreta de miel. En último lugar, el lunes por la tarde, el Restaurante Monestir de les Avellanes, de Os de Balaguer, cerrará este programa de degustaciones con cucharilla de salmón marinado con miel y sésamo.
Representantes de los establecimientos participantes al proyecto Cocina de la Miel recogieron, el pasado jueves 19 de abril, el premio Alimara que reconoce el acierto de esta promoción turístico-gastronómica. La campaña de promoción de la gastronomía del Montsec ha sido galardonada en la categoría de empresas de restauración y catering dentro del ámbito empresarial.
Los Premios Alimara están organizados por el Grupo CETT, conjuntamente con el Salón Internacional del Turismo en Cataluña, y reconocen el esfuerzo y la calidad del material de promoción turística, tanto de las instituciones públicas cómo de las empresas de Cataluña.
La entrega de la 23a edición del premio tuvo lugar durante la Noche de los Alimara, en el Hotel Alimara.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats