El concurs CARTAVI atrau més de 500 restaurants catalansEl concurso CARTAVI atrae a más de 500 restaurantes catalanes

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

En la tercera edició del CARTAVI, el concurs de cartes de vins dels restaurants de Catalunya, s’han inscrit 515 restaurants, un 12% més que en la passada edició. Segons l’organització, cal destacar l’alt nivell de qualitat dels restaurants inscrits, així com la bona presentació i imatge de les cartes, on es detecta que la presència de vins catalans s’està incrementant any rere any.
L’acte de lliurament dels premis serà el proper 23 de novembre al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona, i estarà presidit pel conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat pel director general de l’INCAVI, Oriol Guevara, i la directora general de Comerç, Gemma Puig. L’acte començarà a les 17 hores i, a més del lliurament de premis, hi haurà un showroom de vins i caves catalans de més de 30 cellers.
CARTAVI té com a objectiu fomentar la presència dels vins catalans a les cartes dels restaurants.En la tercera edición del CARTAVI, el concurso de cartas de vinos de los restaurantes de Cataluña, se han inscrito 515 restaurantes, un 12% más que en la pasada edición. Según la organización, hay que destacar el alto nivel de calidad de los restaurantes inscritos, así como la buena presentación e imagen de las cartas, donde se detecta que la presencia de vinos catalanes se está incrementando año tras año.
El acto de entrega de los premios será el próximo 23 de noviembre en el Palau de Congressos de Cataluña, en Barcelona, y estará presidido por el consejero de Agricultura, Alimentación y Acción Rural, Joaquim Llena, acompañado por el director general del INCAVI, Oriol Guevara, y la directora general de Comercio, Gemma Puig. El acto empezará a las 17 horas y, además de la entrega de premios, habrá un showroom de vinos y cavas catalanes de más de 30 bodegas.
CARTAVI tiene como objetivo fomentar la presencia de los vinos catalanes a las cartas de los restaurantes.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats