Sant Sebastià Gastronomika, amb els grans cuinersSan Sebastián Gastronomika, con los grandes cocineros

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

tots són guipuscoans, uniran les seves forces per fer del congrés una activitat encara més potent. Ni més ni menys que Hilario Arbelaitz (Zuberoa), Juan Mari Arzak (Arzak), Karlos Arguiñano (Hotel Restauarente Karlos Arguiñano), Martín Berasategui (Martín Berasategui), Andoni Luis Aduriz (Mugartiz) i Pedro Subijana (Akelare) junts a Sant Sebastià Gastronomika, en el Kursaal, del 22 al 25 de novembre.
En les anteriors edicions del congrés no va ser possible ajuntar tots els cuiners i, a més, agrupar-los com membres del comitè tècnic. Després d’uns anys d’absència, Juan Mari Arzak i Andoni Luis Aduriz tornaran a Donostia, a casa seva, per a formar un grup increïble de mestres dels fogons.todos son guipuzcoanos, unirán sus fuerzas para hacer del congreso una actividad todavía más potente. Nada más y nada menos que Hilario Arbelaitz (Zuberoa), Juan Mari Arzak (Arzak), Karlos Arguiñano (Hotel Restauarente Karlos Arguiñano), Martín Berasategui (Martín Berasategui), Andoni Luis Aduriz (Mugartiz) i Pedro Subijana (Akelare) juntos en San Sebastián Gastronomika, en el Kursaal, del 22 al 25 de noviembre.
En las anteriores ediciones del congreso no fue posible juntar todos los cocineros y, además, agruparlos como miembros del comité técnico. Después de unos años de ausencia, Juan Mari Arzak y Andoni Luis Aduriz volverán a Donostia, a su casa, para formar un grupo increíble de maestros de los fogones.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats