El Cau de Sant Llorenç es renova amb Esteve CantosEl Cau de Sant Llorenç se renueva con Esteve Cantos

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Pa amb tomàquet i fuet; ravioli de pop amb crema suau de pebrot escalivat; llagostí en tempura; rissoto de bolets; broqueta de bacallà; filets de porc amb puré de castanya i cous cous; i gin tònic al plat són les tapes amb què Esteve Cantos ha dissenyat el menú per les nits del Cau de Sant Llorenç, tot per 20 euros, beguda inclosa. Juntament amb la carta del local, els caps de setmana l’oferta es completa amb un menú amb amanida de salmó marinat amb poma i formatge curat; ou estrellat; mini llauna de caragols i un segon plat a escollir: entrecot de vedella amb trinxat de col i patata o tronc de lluç a l’estil Orio amb llit de verduretes. Per postres: pinya colada i pa amb xocolata, oli i sal. El menú de cap de setmana surt a 25 euros també amb la beguda inclosa. Cantos, amb 35 anys, és un jove cuiner format a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida amb una dilatada carrera professional. La seva experiència a l’Hotel Besakabi de Leiza (Navarra) o el restaurant Urola de Sant Sebastià, explica el seu coneixement de la cuina basca.
Després de treballar en diferents establiments de Lleida, ara dirigeix la cuina d’aquest bonic establiment del Casc Antic lleidatà, just davant el local dels Castellers de Lleida, al carrer Lluís Besa.Pan con tomate y fuet; ravioli de pulpo con crema suave de pimiento asado; langostino en tempura; rissoto de setas; brocheta de bacalao; filetes de cerdo con puré de castaña y cous cous, y gin tonic al plato son las tapas con las que Esteve Cantos ha diseñado el menú para las noches del Cau de San Lorenzo, todo por 20 euros, bebida incluida. Junto con la carta del local, los fines de semana la oferta se completa con un menú con ensalada de salmón marinado con manzana y queso curado; huevo estrellado; mini lata de caracoles y un segundo plato a elegir: entrecot de ternera con trinchado de col y patata o tronco de merluza al estilo Orio con cama de verduritas. De postre: piña colada y pan con chocolate, aceite y sal. El menú de fin de semana sale a 25 euros también con la bebida incluida. Cantos, con 35 años, es un joven cocinero formado en la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida con una dilatada carrera profesional. Su experiencia en el Hotel Besakabi de Leiza (Navarra) o el restaurante Urola de San Sebastián, explica su conocimiento de la cocina vasca.
Después de trabajar en diferentes establecimientos de Lleida, ahora dirige la cocina de este bonito establecimiento del Casco Antiguo leridano, justo ante el local de los Castellers de Lleida, en la calle Lluís Besa.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats