Ecobrasa de coco al maridatge de Neo Parc amb cava TorellóEcobrasa de coco en el maridaje de Neo Parc con cava Torelló

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’ecobrasa realizada amb la clasca de coco, amb la què Antoni Rúbies va marcar un xai, prèviament fet a baixa temperatura, va ser l’anècdota del complet maridatge amb caves Torelló celebrat aquest divendres, dia 23 de juliol, a Neo Parc. L’enòleg Paco de la Rosa Torelló va fer de cap de ceremònies comentant els caves de la família. De la Rosa va explicar com la família de caves Torelló sempre s’han fet de forma tradicional en base a les varietats autòctones i mai s’han incorporat de forànies en homenatge a la terra. Uns pebrots del Padrón i unes croquetes de formatge Brie, amb vi blanc Tranquille Torelló, va ser l’aperitiu de benvinguda.

A l’hora dels entrants, un tartar maridat amb Rosé i un foiegras amb coca de ceba i carabassó; acompanyat per un espectacular 225 Brut Narute Gran Reserva; van obrir el servei a taula.

Una broqueta de pop en tempura amb cremós de patata; amb el Torelló Brut Nature i el xai a la brasa de coco amb el Gran Torelló Brut Nature van ser els plats principals. Les postres foren mousse de crema de iogurt amb marc de cava maridat amb Torrelló Dolç.La ecobrasa realizada con la clasca de coco, con la que Antoni Rúbies marcó un cordero, previamente hecho a baja temperatura, fue la anécdota del completo maridaje con cavas Torelló celebrado este viernes, día 23 de julio, en Neo Parc. El enólogo Paco de Rosa Torelló hizo de maestro de ceremonias comentando los cavas de la familia. De Rosa explicó como la familia de cavas Torelló siempre se han hecho de forma tradicional en base a las variedades autóctonas y nunca se han incorporado de foráneas en homenaje en la tierra. Unos pimientos del Padrón y unas croquetas de queso Brie, con vino blanco Tranquille Torelló, fue el aperitivo de bienvenida.

A la hora de los entrantes, un tartar maridat con Rosé y un foiegras con coca de cebolla y calabacín; acompañado por un espectacular 225 Sucio Nature Gran Reserva; abrieron el servicio a mesa.

Una brocheta de pulpo en tempura con cremoso de patata; con el Torelló Brut Nature y el cordero a la brasa de coco con el Gran Torelló Brut Nature fueron los platos principales. Los postres fueron mousse de crema de yogur con marco de cava maridado con Torrelló Dolç.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats