Cal Molina de Torrefarrera acull un maridatge de Reventós i BlancCal Molina de Torrefarrera acoge un maridaje de Reventós i Blanc

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El restaurant Cal Molina de Torrefarrera va celebrar un maridatge amb el celler Raventós i Blanc el passat 16 de juliol amb força acceptació i un menú que destacà per la seva creativitat i elaboració. “L’Ou Kinder” de la casa; cruixent de quicos, cansalada i formatge; i gaspatxo de cirera i gambes van ser els aperitius maridats amb Cava de Nit.
Prafum de vi blanc; cua d’escamarlans, endívies, plàtan i olives; coulant de foie i gerds; corbina amb gelée de cítrics i espàrrecs; i melós de vedella fumada amb parmentier de patata van ser els plats principals regats amb els vins i caves del celler.
Per tancar el festí, les dues postres van ser sopa de préssec amb iogurt, poma i oli d’oliva; i pastís líquid de xocolata blanca amb gelat i teula de cacau.El restaurante Cal Molina de Torrefarrera celebró un maridaje con la bodega Raventós i Blanc el pasado 16 de julio con gran aceptación y un menú que destacó por su creatividad y elaboración. “El huevo Kinder” de la casa; crujiente de quicos, tocino y queso; y gazpacho de cereza y gambas fueron los aperitivos maridados con Cava por la noche.
Prafum de vino blanco; cola de cigalas, endibias, plátano y olivas; coulant de foie y frambuesas; corbina con gelée de cítricos y espárragos; y meloso de ternera ahumada con parmentier de patata fueron los platos principales regados con los vinos y cavas de la bodega.
Para cerrar el festín, los dos postres fueron sopa de melocotón con yogur, manzana y aceite de oliva; y pastel líquido de chocolate blanco con helado y teja de cacao.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats