Dos lleidatans, a la final del Nas d’OrDos leridanos, en la final de la Nariz de Oro

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Gregori Albareda de la botiga Vinicia de Lleida i Jordi Martínez de Select Wine Store de Guissona, són els dos lleidatans que passaran a la final espanyola de la XXII edició del concurs Nas d’Or, junt amb altres 21 sumillers catalans. David Martínez, del restaurant El Veler de Sitges, fou el Millor Sumiller de la convocatòria. La final serà a Madrid el 14 i 15 de juny.
El dimarts 12 de març es va celebrar a Barcelona la semifinal catalana de la XXII Edició del Nas d’Or, el mític concurs que premia el sumiller capaç de distingir un vi en una copa negra, guiat només pel seu olfacte. La prestigiosa competició, organitzada per la revista Vino+Gastronomia i patrocinada per Azpilicueta, CRDO Navarra, Dinastia Vivanco, Cellers Torres, Vilas del Turbón, Xef & Sommelier i Chivas Regal, va reunir a l’Hotel Avinguda Palace de Barcelona a la millor pedrera dels sumillers de Catalunya. El certamen va congregar 50 professionals que van tastar més de 40 vins.Gregorio Albareda de la tienda Vinicia de Lleida y Jordi Martínez de Select Wine Store de Guissona, son los dos leridanos que pasarán a la final española de la XXII edición del concurso Nariz de Oro, junto con otros 21 sumilleres catalanes. David Martínez, del restaurante El Veler de Sitges, fue el Mejor Sumiller de la convocatoria. La final será en Madrid el 14 y 15 de junio.
El martes 12 de marzo se celebró en Barcelona la semifinal catalana de la XXII Edición de la Nariz de Oro, el mítico concurso que premia el sumiller capaz de distinguir un vino en una copa negra, guiado sólo por su olfato. La prestigiosa competición, organizada por la revista Vino + Gastronomía y patrocinada por Azpilicueta, CRDO Navarra, Dinastía Vivanco, Bodegas Torres, Vilas del Turbón, Chef & Sommelier y Chivas Regal, reunió en el Hotel Avenida Palace de Barcelona a la mejor cantera los sumilleres de Cataluña. El certamen congregó 50 profesionales que probaron más de 40 vinos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats