Curs professional de cuina xinesa a Hong Kong durant el mes d’agostCurso profesional de cocina china en Hong Kong durante el mes de agosto

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La gastrònoma americana afincada a Barcelona, Annete Abstoss (annete@abstoss.net) ha organitzat, per la primera quinzena del proper mes d’agost, un curs de cuina xinesa al Chinese Cuisine Training Institute orientat als cuiners professionals.
Aquest seminari es farà entre els dies 4 i 12 d’agost i se sortirà des de l’aeroport de Barcelona. Contempla un allotjament de luxe de cinc estrelles, dos dies de viatge, dos de turisme i cinc jornades de cursets.
Cada dia s’impartirà una sessió de sis hores sobre una cuina específica del país i, a la tarda i a la nit es complementarà el programa amb sopars gastronòmics als millors establiments d’aquesta metropoli xinesa. Abstoss, organitzadora del Cuinàsia 2006, assegurà que la gastronomia de Xina està per descobrir i que a Occident només coneixem “els buffets lliures de 6 euros”.La gastrónoma americana afincada en Barcelona, Annete Abstoss (annete@abstoss.net) ha organizado, para la primera quincena del próximo mes de agosto, un curso de cocina china en el Chinese Cuisine Training Institute orientado a los cocineros profesionales.
Este seminario se hará entre los días 4 y 12 de agosto y se saldrá desde el aeropuerto de Barcelona. Contempla un alojamiento de lujo de cinco estrellas, dos días de viaje, dos de turismo y cinco jornadas de cursillos.
Cada día se impartirá una sesión de seis horas sobre una cocina específica del país y, por la tarde y por la noche se complementará el programa con cenas gastronómicas en los mejores establecimientos de esta metrópoli china. Abstoss, organizadora del Cuinàsia 2006, aseguró que la gastronomía de China está por descubrir y que en Occidente sólo conocemos “los buffets libres de 6 euros”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats