Cuina tradicional en menús turísticsCocina tradicional en menús turísticos

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Còrdova és una ciutat amable i la seva restauració cobreix totes les espectatives. No cal destinar un gran pressupost per conèixer la cuina tradicional de la província i el restaurant de l’Hostal el Triunfo (Corregidor Luis de la Cerda, al costat de la Mesquita Catedral) n’és un exemple.
Entre les diferents fòrmules que ens ofereix aquest establiment, trobem el salmorejo cordovès al menú de la casa per 10,30 euros. Aquest plat, referència de la cuina de la capital califal, es fa amb molla de pa, tomata espremuda, un xic de sal, all, vinagre i oli; i s’acostuma a servir amb ou dur i pernil salat.
Al menú especial, per només 14 euros ,també hi ha la tradicional cua de bou i els diferents dies de la setmana podem degustar plats del dia com “cocido”, “llenties, “habichuelas”, estofat de patates o “potaje” en un menú de 8 euros, sempre amb el beure i les postres incloses.Córdoba es una ciudad amable y su restauración cubre todas las expectativas. No hay que destinar un gran presupuesto para conocer la cocina tradicional de la provincia y el restaurante del Hostal el Triunfo (Corregidor Luis de la Cerda, junto a la Mezquita Catedral) es un ejemplo.
Entre las diferentes fórmulas que nos ofrece este establecimiento, encontramos el salmorejo cordobés en el menú de la casa por 10,30 euros. Este plato, referencia de la cocina de la capital califal, se hace con miga de pan, tomate exprimido, un poco de sal, ajo, vinagre y aceite; y se acostumbra a servir con huevo duro y jamón salado.
El menú especial, por sólo 14 euros, también hay la tradicional cola de buey y los diferentes días de la semana podemos degustar platos del día como “cocido”, “lentejas, “habichuelas”, estofado de patatas o “potaje” en un menú de 8 euros, siempre con la bebida y los postres incluidos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats