Ajut públic i privat pel Campionat BaristaAyuda pública y privada para el Campeonato Barista

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Fòrum Café, un any més, ha trobat com a companys d’organització de la prova catalana a Lleida a Cafés Tarrazú i a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
Des del punt de vista institucional, la competició també ha comptat amb la col·laboració de les marques turístiques Turisme de Lleida i Ara Lleida de l’Ajuntament i la Diputació, respectivament.
Altres empreses o entitats com La Cimbali, Llet Nostra i les aigües Caldes de Boí han tancat la llista de col·laboradors d’aquesta activitat que fou seguida per un bon grapat de mitjans de comunicació locals. Fòrum Café, un año más, ha encontrado como compañeros de organización de la prueba catalana en Lleida a Cafés Tarrazú y en la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida.
Desde el punto de vista institucional, la competición también ha contado con la colaboración de las marcas turísticas Turismo de Lleida y Ara Lleida del Ayuntamiento y la Diputación, respectivamente.
Otras empresas o entidades como La Cimbali, Llet Nostra y las aguas Caldes de Boí han cerrado la lista de colaboradores de esta actividad que fue seguida por un buen puñado de medios de comunicación locales.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats