Boschmonart i Zapata guanyen el Campionat Barista de CatalunyaBoschmonart y Zapata ganan el Campeonato Barista de Cataluña

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Xavier Boschmonart i Lina Zapata han estat els dos primers classificats del Campionat Barista de Catalunya que es va disputar el passat dimecres, 30 de maig, a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida. Aquesta victòria autonòmica portarà als joves “baristes” a ser els representants catalans en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc el proper 7 d’octubre a La Corunya.
Abans, al juliol, Chiara Nicoletti, campiona espanyola del 2006, disputarà el mundial al Japó.
Nicoletti va fer una exhibició al concurs del dimecres, on van participar un total de vuit cambrers especialistes en cafè. Tots els participants van tenir quinze minuts per fer, davant del públic i sota la mirada i degustació del jurat, dos expressos, dos caputxinos art (amb decoració), dos begudes fantasia amb cafè sense alcohol i dues més amb algun ingredient amb alcohol.
El gran protagonista, el cafè, va ser seleccionat per cada barista. Fins i tot es valorava la música, la decoració, la vaixella, els ingredients de les begudes fantasia… i els consursants ho havien de portar de casa.
L’Escola d’Hoteleria de Lleida va estar representada per Liliana Mota i Gabriela Soria, actuals alumnes del centre.Xavier Boschmonart y Lina Zapata han sido los dos primeros clasificados del Campeonato Barista de Cataluña que se disputó el pasado miércoles, 30 de mayo, a la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida. Esta victoria autonómica traerá a los jóvenes “baristas” a ser los representantes catalanes en el Campeonato de España que tendrá lugar el cercano 7 de octubre en La Coruña.
Antes, en julio, Chiara Nicoletti, campeona española del 2006, disputará el mundial en Japón.
Nicoletti hizo una exhibición en el concurso del miércoles, donde participaron un total de ocho camareros especialistas en café. Todos los participantes tuvieron quince minutos para hacer, ante el público y bajo la mirada y degustación del jurado, dos expresos, dos capuchinos arte (con decoración), dos bebidas fantasía con café sin alcohol y dos más con algún ingrediente con alcohol.
El gran protagonista, el café, fue seleccionado por cada barista. Incluso se valoraba la música, la decoración, la vajilla, los ingredientes de las bebidas fantasía… y los concursantes lo tenían que traer de casa.
La Escuela de Hoteleria de Lleida estuvo representada por Liliana Mota y Gabriela Soria, actuales alumnas del centro.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats