Còrdova, primera etapa del Caragol Tour 2009 de la FecollCórdoba, primera etapa del Caracol Tour 2009 de la Fecoll

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Còrdova serà la primera etapa del Caragol Tour que organitza la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) el proper dilluns 30 de març, dia en què el pati barroc del Palau de la Diputació cordovesa acollirà un dinar institucional amb 120 convidats procedents de l’àmbit polític, empresarial, turístic i periodístic. Casa Pedro de Saragossa, amb la col·laboració de la Fecoll, organitza una altra edició de les Jornades Gastronòmiques del Caragol entre els dies 20 d’abril i 10 de maig, una mostra culinària que es presentarà a la prensa aragonesa el proper dilluns 20 d’abril. Madrid serà la següent etapa i el Palacio de los Duques de Pastrana acollirà per tercer any consecutiu la trobada caragolera el dijous 23 d’abril, en la que promet ser una Diada de Sant Jordi molt especial. El públic en general podrà degusta cuina de caragol als restaurants de Paradis Madrid i Casa América entre els dies 20 i 24 d’abri. El dia 4 de maig el Caragol Tour arribarà a Barcelona, al Paradis Temporada. Passat l’Aplec i l’estiu, el Caragol Tour torna a posarse en marxa i arribarà a terres basques. El restaurant Via Fora de Sant Sebastià acollirà la cuina del caragol entre els dies 19 i 25 d’octubre, i el mateix dia 19 s’inauguran les jornades amb l’àpat institucional al Palau de Miramar.
L’Escola d’Hostaleria de Lleida ha dissenyat un menú molt arrelat al paisatge lleidatà amb aperitius com la coca de recapte, croquetes, paté i tempura de caragols; i un menú amb caragols a la gormanda, trinxat de col i patata i arengada de la costa amb cruixent de caragol; centre de conill amb caragols, peus de porc amb crosta i bolets; i un tatim de pera de Lleida amb crema de vainilla.
Els granados, els bombons de caragols, la gominola de pera i i uns “financiers” de préssec no faltaran als postres.Córdoba será la primera etapa del Caracol Tour que organiza la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) el próximo lunes 30 de marzo, día en que el patio barroco del Palacio de la Diputación cordobesa acogerá una comida institucional con 120 invitados procedentes del ámbito político, empresarial, turístico y periodístico. Casa Pedro de Zaragoza, con la colaboración de la Fecoll, organiza otra edición de las Jornadas Gastronómicas del Caracol entre los días 20 de abril y 10 de mayo, una muestra culinaria que se presentará a la prensa aragonesa el próximo lunes 20 de abril. Madrid será la siguiente etapa y Palacio de los Duques de Pastrana acogerá por tercer año consecutivo el encuentro caracolero el jueves 23 de abril, en la que promete ser una Fiesta de Sant Jordi muy especial. El público en general podrá degustar la cocina de caracol en los restaurantes de Paradis Madrid y Casa América entre los días 20 y 24 de abri. El día 4 de mayo el Caracol Tour llegará a Barcelona, al Paradis Temporada. Pasado el Aplec y el verano, el Caracol Tour vuelve a ponerse en marcha y llegará a tierras vascas. El restaurante Via Fora de San Sebastián acogerá la cocina del caracol entre los días 19 y 25 de octubre, y el mismo día 19 se inauguran las jornadas con la comida institucional al Palacio de Miramar.
La Escuela de Hostelería de Lleida ha diseñado un menú muy arraigado al paisaje leridano con aperitivos como la “coca de recapte”, croquetas, paté y tempura de caracoles; y un menú con caracoles a la gormanda, trinchado de col y patata y arengada de la costa con crujiente de caracol; centro de conejo con caracoles, pies de cerdo con costra y setas; y un tatim de pera de Lleida con crema de vainilla.
Los granados, los bombones de caracoles, la gominola de pera y y unos “financiers” de melocotón no faltarán a los postres.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats